Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divizia de Pază a Consiliului Judeţean Constanţa a intrat în insolvenţă. Are datorii de 7.979.896 de lei

ro

07 Aug, 2017 00:00 5558 Marime text
Divizia de Pază are ca asociat unic Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, care se află sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa.

Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa vor redeschide, pe data de 23 octombrie, dosarul în care societatea comercială Divizia de Pază SRL, cu sediul pe aleea Magnoliei, a solicitat şi a obţinut intrarea în insolvenţă. Divizia de Pază are ca asociat unic Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, care se află sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, pe data de 21 iulie, Elena Laura Suliman, judecător sindic din Tribunalul Constanţa, a admis cererea formulată de debitoarea Divizia de Pază SRL. Astfel, „în temeiul art. 66 din Legea nr. 85/2014, dispune deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea Divizia de Pază SRL. Desemnează, provizoriu, în calitate de administrator judiciar pe CII Tudoruş Cristina“, conform minutei judecătoreşti. Noul termen a fost fixat pentru data de 23 octombrie, ora 8.30.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, la data de 5 iulie, debitoarea Divizia de Pază SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei în forma generală, conform art. 65, 66, alin. 1, art. 71, alin. 1, art. 44, alin. 1, lit d din L 85/2014.
 
„În susţinerea cererii, debitoarea a arătat că societatea înregistrează datorii certe, lichide şi exigibile de 7.979.896 de lei, a căror scadenţă a depăşit termenul de 90 de zile. Debitoarea şi-a declarat intenţia de reorganizare a activităţii şi a solicitat desemnarea în calitate de administrator judiciar a CII Tudoruş Cristina. (…) În temeiul art. 75 din legea 85/2014 de la data deschiderii procedurii, se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra averii debitorului, valorificarea drepturilor urmând a fi realizată doar în cadrul procedurii de insolvenţă.
 
La data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, acţiunea judiciară, acţiunea extrajudiciară şi executările silite suspendate încetează. Termenul de depunere, de către creditori, a opoziţiilor la hotărârea de intrare în faliment în procedura simplificată este de zece zile de la notificare. Fixează termenul-limită pentru depunerea declaraţiilor de creanţe la 7.08.2017. Fixează termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 28.08.2017. Termenul pentru depunerea contestaţiilor la tabelul preliminar este de şapte zile de la publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar.
 
Fixează pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 22.09.2017. Fixează data primei şedinţe a Adunării Creditorilor la data de 4.09.2017, ora 12, la sediul administratorului judiciar şi dispune convocarea creditorilor“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 
Conform datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la data de 6 august, SC Divizia de Pază SRL are sediul în municipiul Constanţa, pe aleea Magnoliei. Asociat unic al firmei este Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, cu acelaşi sediu, în municipiul Constanţa, pe aleea Magnoliei. Direcţia este un serviciu public cu personalitate juridică sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa.

Demisia de onoare 

Ca reprezentant asociat al persoanei juridice apare Titi Lucian Giurcă, fostul director al Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa. Tot Titi Lucian Giurcă figurează şi ca administrator. Pe data de 24 iulie, Titi Lucian Giurcă a anunţat că şi-a dat demisia de onoare, după ce a fost implicat într-un incident rutier.
 
UPDATE. Titi Lucian Giurcă a demisionat din funcția de director a Direcției de Pază Constanța. Cine va asigura conducerea instituției

Comportament agresiv în traficul rutier Titi Lucian Giurcă, şeful Direcţiei Judeţene de Pază Constanţa, în atenţia Poliţiei Rutiere

Divizia de Pază SRL are ca obiect de activitate „protecţie şi gardă“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii