Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente rutiere pe străzile din judeţ

ro

16 Nov, 2012 01:24 1631 Marime text
Miercuri, la ora 16.00, Florin V. (27 ani) a condus o autoutilitară pe strada Căminului din localitatea Ovidiu şi, ajungând la intersecţia cu strada Pescarului, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de Cornel S. (27 ani).

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Cornel S. Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice.

În aceeaşi zi, la ora 16.20, în judeţul Constanţa, Petre B. (27 ani), din Ciocârlia, a condus un autoturism pe DJ38, dinspre Ciocârlia de Sus către Murfaltar şi ajungând la intersecţie cu DN3 nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autotren condus regulamentar de Bogdan L. (33 ani). Din impact, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a trei persoane din primul autoturism.

Tot miercuri, la ora 16.50, în municipiul Constanţa, Liviu C. (42 ani), din Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,96mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu şi ajungând în zona unui marcaj pietonal a surprins şi a accidentat uşor pe Gheorghe P. (85 ani), care s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcaj.

La ora 17.20, în judeţul Constanţa, Lucia A. (39 ani), din Constanţa, a condus un autoturism pe DN2A, dinspre Constanţa către Ovidiu, şi ajungând la km 205 a surprins şi accidentat uşor pe Ion A. (57 ani), care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii