Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incident rutier la intrare în Constanţa. Dinspre Valu lui Traian. Poliţiştii au avut o surpriză (galerie foto+video)

ro

24 Oct, 2017 10:04 5036 Marime text
În urmă cu puţin timp, un incident rutier a avut loc la intrare în Constanţa, dinspre Valu lui Traian. Din câte se pare, şoferul unui Audi ar fi pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă.

Conform medicilor, iniţial s-a făcut o solicitare pentru un pacient căzut pe stradă, pe strada Nehoiului. În momentul în care a ajuns ambulanta, pacientul ar fi devenit agitat şi s-a urcat la volanul unei maşini şi a plecat. Asistenta a anuntat în dispecerat ce s-a întâmplat, ea ceruse deja poliţie. La zece minute s-a sunat pentru un accident rutier cu maşina respectivă implicată.

Poliţiştii spun că şoferul avea permisul suspendat.

Conform oamenilor legii, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr de 23 de ani, din orașul Năvodari, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că respectivul conducător auto ar fi condus autoturismul sub influența substanțelor interzise. De asemenea, în urma cercetării la fața locului au fost identificate o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o țigară neinscripționată și un pistol cu gaze. Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției Rutiere din Constanța pentru luarea măsurilor legale ce se impun“, potrivit poliţiştilor.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii