Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire în trafic, la Constanța! Totul s-a petrecut în zona cartierul Kilometrul 5. În centrul acțiunii, un șofer de 36 de ani

ro

31 Mar, 2024 15:55 1369 Marime text
 mașina blocată, foto: ZIUA de Constanța Într-un incident petrecut recent, pe strada Amaliei din cartierul Kilometru 5 din Constanța, un șofer a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, declanșând o urmărire în trafic spectaculoasă.

Incidentul a avut loc în urmă cu mai puțin de 30 de minute. Trei autospeciale ale poliției, de la Secția 4 și Secția 2, au blocat calea șoferului vitezoman.

În final, acesta a fost prins și încătușat de polițiștii Secției 4. La verificare, s-a constat că șoferul nu avea permis de conducere și autoturismul era neînmatriculat. La testul cu aparatul Drager a reieșit o concentrație de 0 ,40 mg/litru alcool pur in aerul expirat.

Șoferului, de 36 de ani, i se întocmește dosar penal penal pentru conducere fără permis și mașină neinmatriculată. Pentru alcoolemie primește amendă pentru că abia de la 0,41 concentrație alcoolică este infracțiune.  


Citește și:

Urmărire în traficUn șofer a încercat să sfideze Poliția! Nu a oprit în Cumpăna, dar a fost prins la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii