Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

dezvaluiri.ro Vino azi la Capidava Rock Fest!

ro

21 Jul, 2017 11:58 3138 Marime text



Fie că ești deja la mare sau vrei să vii în week-end, în drumul tău trebuie să treci pe la Cetatea Capidava. De ce? Pentru că vineri și sâmbătă spiritul libertății absolute se întâlnește cu muzica rock de bună calitate, cu istoria și cu valurile Dunării. Capidava Rock Fest se va desfășura pe parcursul a două zile, 21 și 22 iulie, chiar lângă cetatea Capidava, în apropiere de localitatea Topalu, pe malul drept al Dunării (24 de km de la A2- Cernavodă). Pe scena Capidava Rock Fest se vor afla trupe consacrate, atât în România, dar și în străinătate. În cele doua zile, între orele 15.00 si 18.00 va avea loc și o sesiune de Open Stage, astfel trupele tinere și foarte tinere vor avea ocazia să cânte și să se promoveze în cadrul unui festival.

Evenimentul se va desfășura pe circa 6000 mp și va avea zone destinate activităților comerciale cu produse alimentare tradiționale, zone destinate artiștilor locali, expoziții cu vânzare, o zonă de parcare și zonă de campare.

Între spectacole, cei interesați vor putea vizita Muzeul de Artă din Topalu, Cetatea Capidava, Cetatea Axiopolis, Cetatea Carsium, Muzeul de Arheologie Capidava şi Reciful de minerale „Stânca Topalu”.

În prima zi, 21 iulie de la ora 18.00, pe scenă se vor afla:
Yuvigi – Bulgaria
Vespera – România
Bucovina – România
Velian – Bulgaria

A doua zi, 22 iulie sâmbătă seara, de la ora 18.00, pe scenă se vor afla:
For The Wicked – România
Drive Your Life – Bulgaria
Gothic – România
Odd Crew – Bulgaria
Abonamentele pentru cele două zile se pot procura on line (35 de lei) de pe https://www.ambilet.ro/event.html?id=95, sau direct de la intrare în ziua concertului (45 de lei).
Proiectul Capidava Rock Fest are ca scop principal descoperirea tinerelor talente pe scena rock românească, în același timp cu promovarea zonei Cetății Capidava, o zonă plină de istorie, dar și cu un potențial turistic imens, din păcate foarte puțin cunoscută ca punct de reper în calendarul evenimentelor moto-rock naționale și internaționale.
Festivalul este organizat de Primăria Comunei Topalu, în parteneriat cu Comunitatea Rock 89 Constanța și publicația Dezvăluiri.



Sursa: dezvaluiri.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii