Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul municipiului Constanța „Lucrările de reamenajare a spațiilor urbane din cartierele orașului avansează!“

ro

12 Mar, 2024 18:23 799 Marime text
Foto: Facebook/Vergil ChițacPrimarul municipiului Constanța a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care transmite că „Lucrările de reamenajare a spațiilor urbane din cartierele orașului avansează!“. 

„Cu scopul de a crește calitatea vieții locuitorilor din zonă, dar și ca răspuns la nenumăratele solicitări din partea cetățenilor, aleea Capidava/ aleea Argeș va beneficia de lucrări de revitalizare.

Proiectul presupune reconfigurarea trotuarelor și a locurilor de parcare, refacerea covorului asfaltic și reabilitarea bordurilor și a aleilor de acces în scările de bloc. Mai mult decât atât, această zonă va beneficia și de o amenajare peisagistică, întrucât se vor construi zone de spații verzi unde constănțenii se vor putea relaxa și bucura de timpul liber. Tot în scop recreativ se va construi și un loc de joacă, dotat cu echipamente de joacă pentru copii.

De asemenea, vor fi amenajate noi parcări pentru riverani pe sectorul delimitat de aleea Capidava și aleea Argeș, în proximitatea blocurilor V3, X2, U3 și U2, iar la finalul lucrărilor vor fi executate marcajele rutiere.

Voi reveni cu informații actualizate despre stadiul lucrărilor în această zonă, însă, până atunci, pot spune că lucrăm constant la a extinde genul acesta de proiecte de regenerare urbană și în alte cartiere ale Constanței. Intervenții de modernizare în aceste zone nu s-au mai făcut de foarte mult timp, iar eu nu îmi doresc să repet greșelile trecutului, motiv pentru care nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării. Avem foarte mult de lucru, cu toții știm asta, de aceea apelez la răbdarea și înțelegerea voastră“ - a precizat primarul Vergil Chițac.

Citește și: 

Parcare supraetajată, construită pe Aleea Argeș în cartierul Tomis Nord din Constanța

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii