Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești" la Liceul Tehnologic ,,Nicolae Titulescu" din municipiul Medgidia, județul Constanța

ro

22 Feb, 2024 15:41 568 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Brigada 9 Mecanizată Mărășești





În data de 21.02.2024, militari din cadrul Batalionului 345 Artilerie ,,Tomis", Batalionului 911 Infanterie ,,Capidava", unitați subordonate Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești", și militari ai Regimentului 53 Rachete Antiaeriene ,,Tropheum Traiani" au executat, în colaborare cu reprezentanții Centrului Militar Zonal Constanța, o vizită la Liceul Tehnologic ,,Nicolae Titulescu" din muncipiul Medgidia, în vederea promovării carierei militare.
 
Activitatea a cuprins prezentarea misiunilor şi rolului Armatei României, precum și a ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale.
 
De asemenea, a reprezentat un bun prilej pentru elevii interesați să urmeze cariera militară pentru a primi răspunsuri la întrebările referitoare la pașii pe care trebuie să îi urmeze, pentru a accede în sistemul militar.
 
Citește și
Ziua Consiliului Internațional al Sportului Militar marcată de militarii Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărășești” (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii