Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Document de urbanism pentru ISU Dobrogea! Este vizată o investiție în Portul Constanța

ro

19 May, 2024 11:34 477 Marime text
Foto cu rol ilustrativPrimăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru ISU Dobrogea Constanța, care urmează să realizeze o investiție în zona Portului Constanța.
 
Mai precis, prin CU 1277 din data de 16 mai 2024, se dorește edificarea unui garaj pentru autospeciale din elemente de construcție ușoară la Detașamentul Pompieri Constanța Port.
 
Documentația este valabilă 12 luni.
 
Amintim că prin CU 650 din data de 12 martie 2024, se dorește construirea unui garaj pentru autospeciale din elemente de construcție ușoară la detașament Pompieri Constanța Port. Documentul este valabil 12 luni.
 
Reamintim că la începutul acestui an, pompierii de la ISU Dobrogea au anunțat că sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost relocat pe strada Traian nr. 68. Acest lucru se datorează faptului că sediul de pe strada Mircea cel Bătrân se află în proces de renovare.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și
 
ISU „Dobrogea” Constanța a obținut un certificat de urbanism pentru un viitor imobil la Poarta 5
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii