Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul paramedic acuzat că ar fi masat sânii unei femei, într-o ambulanţă SMURD, fără avocat în sala de judecată

ro

19 May, 2024 13:06 647 Marime text
 
 
  • Fostul paramedic ar fi atins și masat sânii unei femei, într-o ambulanţă SMURD!
  • Mai mult decât atât, fostul paramedic ar fi șters înregistrările video incriminatorii surprinse de camera video montată în compartimentul destinat pacienţilor din cadrul ambulanţei SMURD.
  • Inculpatul a declarat că nu a urmărit obținerea unei satisfacții de natură sexuală.
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
 
Aproape de finele săptămânii trecute, la Curtea Militară de Apel București a avut loc primul termen în apelul dosarului în care un fost paramedic, angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov, acuzat că ar fi atins și masat sânii unei femei, într-o ambulanţă SMURD, a fost condamnat în primă instanță la cinci ani și cinci luni de închisoare cu executare!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, dosarul a fost amânat pentru luna viitoare, pentru ca inculpatul să-și angajeze un apărător ales.
 
Oricare va fi decizia  instanței de apel, aceasta va fi definitivă.
 
Fostul paramedic (Claudiu D., aflat în stare de arest la domiciliu) ar fi atins și masat sânii unei femei, într-o ambulanţă SMURD! Mai mult decât atât, fostul paramedic ar fi șters înregistrările video incriminatorii surprinse de camera video montată în compartimentul destinat pacienţilor din cadrul ambulanţei SMURD.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală - Secția de Combatere a Infracțiunilor de Terorism și a Criminalității Informatice.
 
Potrivit magistraților, în cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor reținute în sarcina sa.
 
Inculpatul a declarat că nu a urmărit obținerea unei satisfacții de natură sexuală.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Foto cu rol ilustrativ. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Condamnare definitivă pentru un fost angajat al ISU Dobrogea! 12 ani şi 6 luni de închisoare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii