Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Brigada 9 Mecanizată „Mărășești” continuă promovarea carierei militare în școli (GALERIE FOTO)

ro

15 Mar, 2024 15:50 537 Marime text
Sursă foto: Facebook/Brigada 9 Mecanizată „Mărășești”
 
  • Activitatea a cuprins prezentarea misiunilor şi rolului Armatei României, precum și a ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale.

În data de 14.03.2024, militari din cadrul Batalionului 345 Artilerie „Tomis”, Batalionului 911 Infanterie „Capidava”, unitați subordonate Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești” și militari ai Regimentului 53 Rachete Antiaeriene „Tropheum Traiani” au executat, în colaborare cu reprezentanții Centrului Militar Zonal Constanța, o vizită la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din muncipiul Medgidia, în vederea promovării carierei militare, transmite Brigada 9 Mecanizată „Mărășești”.

Activitatea a cuprins prezentarea misiunilor şi rolului Armatei României, precum și a ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale.

De asemenea, a reprezentat un bun prilej pentru elevii interesați să urmeze cariera militară pentru a primi răspunsuri la întrebările referitoare la pașii pe care trebuie să îi urmeze, pentru a accede în sistemul militar, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Activități de promovare a colegiilor naționale militare în școlile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii