Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare”, spectacole în deplasare cu ocazia zilei de 1 iunie

ro

26 May, 2017 18:43 4011 Marime text
În perioada 29-30 mai, echipa Teatrului pentru copii și tineret „Căluțul de mare” va participa la Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „Arlechino-Caravana Poveștilor” 2017, ediția a-III-a la Brașov, cu „Peter Pan”.
 
Spectacolul este o adaptare după James Matthew Barrie, regia și scenariul fiind semnate de Cristian Mitescu, scenografia de Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia de Sergiu-Ionuț Anghel. În ceea ce priveşte muzica, aceasta este asigurată de Viorel Andrinoiu, spectacolul fiind adaptat pentru vârsta 4+.
 
De asemenea, în zilele de 31 mai și 1 iunie, Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare” va susține spectacole în deplasare cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, după cum urmează: miercuri, orele 09.00 și 10.30, spectacolul „O călătorie cu surprize, susținut la Cernavodă în cadrul Festivalului de teatru pentru copii și tineret organizat în această localitate, spectacol interactiv, de Aneta Forna Christu, adaptat etapei 3-10 ani, și joi, ora 19.00, spectacolul „Cei trei purceluși”, susținut la Techirghiol, în regia lui Gheorghe Balint,  muzica de Dan Bălan,  decoruri, Adrian Drăguț.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii