Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost stabilite calendarul și comisia de evaluare a managerului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”

ro

10 Mar, 2024 10:51 763 Marime text
Președintele CJC, Mihai Lupu a emis dispoziția nr. 313 privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării finale a managementului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” și a Comisiei pentru evaluarea finală a managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”.

Comisia pentru evaluarea finală a managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța ,,Căluțul de Mare”  va funcționa în următoarea componență:
Preşedinte: Mihaela Rus – Director General – Teatrul ,,Toma Caragiu” Ploiești.
Membri: Marinela Țepuș – Critic de Teatru – membru UNITER și AICT; Carmen Magdalena Cenușe – Șef Serviciu – Analiză Strategică și Creșterea Competitivității, Consiliul Județean Constanța; Liliana Dumitru (membru supleant)– Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Comisia de soluționare a contestațiilor are următoarea componență:

Preşedinte: Mihaela Soloceanu – Manager – Teatrul Arlechino Brașov. Membri: Adrian Titieni – Prof. Univ. Dr. - Facultatea de Arte – Universitatea ,,Ovidius” Constanța; Monica Cristina Caterinici– Director Executiv – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Acsinte Violeta (membru supleant) - Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Secretariatul Comisiei pentru evaluarea finală a managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța ,,Căluțul de Mare”, va funcționa în următoarea componență: Simona Banaga – Inspector superior, Serviciul Resurse Umane, Salarizare; Catița Anca Pascu (membru supleant) - Inspector superior, Serviciul Resurse Umane Salarizare; Camelia Fulga – Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Irina Costencu (membru supleant) - Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Cîrciu Veronica – Șef Serviciu, Serviciul Venituri, Buget și Evidență Bugetară; Mirela Iacob (membru supleant) – Consilier, Serviciul Venituri, Buget și Evidență Bugetară; Viviana Mirică– Consilier Juridic, Serviciul Juridic și Contencios și Alina Ionela Enache (membru supleant) - Consilier Juridic, Serviciul Juridic și Contencios.

Evaluarea finală a managementului se va desfăşura conform următorului calendar:

a) 18 – 19 martie 2024, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
b) 20 – 26 martie 2024, analiza raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către comisia de evaluare finală;
c) 27 martie 2024, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu;
d) aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare finală, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare finală;
e) depunerea contestaţiilor, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului;
f) comunicarea rezultatelor finale ale evaluării, prin afişare pe site-ul autorităţii, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora.

Evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța, denumită în continuare autoritatea, pentru Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța ,,Căluțul de Mare”, denumită în continuare instituţia, se realizează în conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009, cu modificările şi completările ulterioare, denumită în continuare ordonanţa de urgenţă, coroborate cu prevederile prezentului regulament-cadru.


Evaluarea managementului este organizată în două etape, astfel:

a) prima etapă: analiza raportului de activitate final întocmit de managerul Teatrului pentru Copii și
Tineret Constanța ,,Căluțul de Mare”;
b) a doua etapă: susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu, desfăşurat la sediul autorităţii (Consiliul Județean Constanța din Bulevardul Tomis nr. 51), conform deciziei autorităţii.

Evaluarea managementului din perioada prevăzută la art. 2 se desfăşoară conform următorului
calendar:
a) 15 martie 2024, depunerea raportului de activitate;
b) 18 – 19 martie 2024, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
c) 20 – 26 martie 2024, analiza raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către comisia de evaluare;
d) 27 martie 2024, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu;
e) aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare, conform art. 41 alin. (3) din ordonanţa de urgenţă;
f) depunerea contestaţiilor, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului;
g) comunicarea rezultatelor finale ale evaluării, prin afişare pe site-ul autorităţii, în termen de 24 de
ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora.


Aurel Palade este director general /manager la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”.

Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii