Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Privighetoarea”, în regia lui Vitalie Drucec, la sala Teatrului Căluțul de Mare Constanța

ro

16 Mar, 2024 14:39 547 Marime text


Sursa foto. Facebook/ Teatrul Căluțul de Mare


 
  • Duminică, 17 martie 2024, de la orele 10.30 și 12.00,  copiii sunt așteptați la premiera spectacolului „Privighetoarea”, o adaptare după H. Ch. Andersen, la sala Teatrului Căluțul de Mare, din Constanța.
 
Regia artistică și scenariul sunt semnate de regizorul Vitalie Drucec, cel care, cu mult profesionalism, a creionat, într-o variantă plină de emoție și culoare, o lecție de viață despre prietenia adevărată, iubirea necondiționată, acceptare și toleranță dar și despre ...perfecțiune.
 
Conceptul scenografic îi aparține lui Adrian Suruceanu, iar costumele au fost create de Tatiana Vasilievna Popesku. Oana Lavinia Pisaroglu a realizat coregrafia spectacolului. Light design-ul spectacolului îi aparține lui Aurel Palade.
 
Privighetoarea reușește să îl impresioneze pe capriciosul Împărat al Chinei prin cântecul ei, prin noblețea sufletească și frumusețe dar și prin loialitate și înțelepciune, vocea ei deosebită neputând fi comparată în nici un fel cu Privighetoarea mecanică, care este frumoasă dar ....artificială.
 
Alături de personajele menționate mai sus, spectatorii îi vor întâlni pe Povestitor, Sfetnic, Capelmaistru, Moartea și pe Fetele de la Curte.
 
Citește și
Programul Teatrului „Căluţul de mare” Constanța în perioada 18.03– 24.03.2024. Lista spectacolelor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii