Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Peter Pan“, un nou spectacol pentru copii la Teatrul „Căluțul de mare“

ro

17 Feb, 2017 17:51 2343 Marime text

Peter Pan se va alătura, în curând, personajelor de poveste care sălășluiesc la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“.


El va păși, în premieră, pe scena instituției de cultură de la Marea Neagră, săptămâna viitoare, mai exact joi și vineri, de la ora 10.00, dar și duminică, de la orele 10.00 și 11.30, zi în care este programată și premiera oficială.

Spectacolul, o adaptare după celebra poveste a lui James Matthew Barrie, are la bază regia și scenariul lui Cristian Mitescu, coregrafia fiind realizată de Sergiu-Ionuț Anghel. Scenografia poartă amprenta creativă a Eugeniei Tărășescu-Jianu, iar muzica îi aparține lui Viorel Andrinoiu.

După cum precizează gazdele, spectacolul este adaptat etapei vârstă 4+ și este animat de actori dedicați ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“: Grațian Prisacariu, care îl va interpreta pe neînfricatul Peter Pan, Daniel Minciună, care-l va întrupa faimosul căpitan Hook, Daniela Manolache, care va fi Wendy, fetița care crede în existența zânelor. Arina Cojocaru va fi Zâna Clopoțica, iar John, frățiorul lui Wendy, va fi redat de Tiberiu Roșu. În rolul lui Picior de Lemn, spectatorii îl vor reîntâlni pe Emanuel Cristoiu, iar cățelușul Nana va fi întruchipat de Ion Ciolan.
 

„Micuții sunt așteptați la un spectacol muzical, cu personaje magice cum ar fi zânele, dar și indigenii mobuti și pirații cei petrecăreți, care cântă, dansează, se luptă în Țara Niciunde apărată de Crocodila, crocodilul cu ceas ce protejează acest loc, un spectacol în care vor descoperi alături de părinți, bunici și prieteni secretul copilăriei eterne a lui Peter Pan: inocența și frumusețea interioară pot fi păstrate doar prin povești“, spun gazdele.


Până la întâlnirea cu Peter Pan, cei mici sunt așteptați, în această duminică, de la orele 10.00 și 11.30, pentru a se întâlni cu un alt personaj faimos de poveste, Pinocchio.  De asemenea, săptămâna viitoare, marți, de la ora 10.00, dar și miercuri, de la ora 11.00, pe scenă va urca frumoasă Cenușăreasă.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii