Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC angajează nouă oameni în cadrul unui proiect derulat cu fonduri europene

ro

14 May, 2015 00:00 2176 Marime text

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Guvernului României, Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor funcţii contractuale de execuţie, vacante. Este vorba despre un manager de proiect, trei posturi de asistent manager, un secretar, un expert financiar, două posturi de expert tehnic şi un consilier juridic.

Conform spuselor lui Cristinel Dragomir, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJC, instituţia pe care o conduce va angaja, în urma concursului, nouă persoane în cadrul unităţii de implementare a unui proiect derulat din fonduri europene, proiect a cărui valoare totală este de 56.365.461 de euro (cheltuieli eligibile şi neeligibile), din care 2% reprezintă cofinanţarea Consiliului Judeţean. Aşa cum a precizat Dragomir, proiectul presupune închiderea tuturor gropilor de deşeuri neconforme din judeţul Constanţa. În urma implementării proiectului, a cărui durată este de 31 de luni, se vor contura şase zone de colectare de deşeuri la Constanţa, Eforie, Deleni, Cernavodă, Hârşova şi Medgidia.

Cele nouă posturi din cadrul unităţii de implementare a proiectului vor fi cuprinse, conform spuselor vicepreşedintelui cu atribuţii de preşedinte al CJC, în organigrama Consiliului Judeţean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii