Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în societatea Blaxy Administration SRL

ro

24 Sep, 2015 00:00 3323 Marime text
Societatea Blaxy Premium Resort & Hotel SA, care a construit un ansamblu rezidențial cu 900 de apartamente în zona localităţii 23 August, a devenit asociat unic al societăţii Blaxy Administration SRL.
 
Asociaţii Blaxy Administration SRL, Elena Klaici, Daniela Ion şi SC Blaxy Premium Resort & Hotels SA, au votat în Adunarea Generală din data de 12 august o serie de schimbări în structura firmei. Astfel, sediul social al societăţii Blaxy Administration SRL a fost schimbat de la adresa din strada Bratului nr. 20 Bucureşti, la adresa din localitatea 23 August, strada Răsăritul Soarelui nr. 1. De asemenea, Elena Klaici a fost revocată din funcţia de administrator al societăţii, în locul ei fiind numită Daniela Ion. Asociaţii societăţii au mai aprobat cesionarea celor 99 de părţi sociale deţinute de Elena Klaici, reprezentând 49,55 din capitalul social, către SC Blaxy Premium Resort & Hotels SA. De asemenea, şi Daniela Ion a cesionat o parte socială, reprezentând 0,5% din capitalul social, către SC Blaxy Premium Resort & Hotels SA. Ca urmare a cesiunii, capitalul social al societăţii este în valoare de 2.000 de lei, împărţit în 200 de părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare. Elena Klaici a fost desemnată a reprezenta societatea, în calitate de asociat în Blaxy Administration SRL, în relaţiile cu orice persoană fizică sau juridică. Precizăm că hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor societăţii Blaxy Administration SRL a fost publicată în Monitorul Oficial din 21 septembrie 2015.

Complex rezidențial cu facilităţi de lux

Reamintim că la 23 August a fost construit un complex rezidențial compus din şapte clădiri cu 900 de apartamente de tip studio (condo) şi un hotel cu facilitățile unui resort de lux. Piscine exterioare pentru adulţi şi copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terenuri sportive, un teatru de vară de tip amfiteatru, o plajă privată şi o parcare privată vor deservi atât complexul rezidențial, cât și hotelul. Amplasat pe o suprafață de 35.000 mp, Blaxy Premium Resort & Hotel este situat în zona localității 23 August, la o distanță de un kilometru nord de stațiunea Olimp, în locul unde Marea Neagră se întâlnește, la margine de pădure, cu Lacul Tatlageac.

Citeşte şi

Proiectul, depus la APM: Complexul rezidenţial de la 23 August se extinde cu un amfiteatru, spaţii comerciale şi restaurante

Cum va arăta complexul hotelier de 5 stele şi nouă sute de camere de lângă Olimp

Proiect turistic-rezidențial de 5 stele: Blaxy Premium Resort & Hotel lansează „proprietatea periodică“, la 23 August

Un afacerist turc investeşte în comuna 23 August: Complexul turistic Blaxy Resort va avea 11 blocuri, a câte zece etaje

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii