Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blaxy Administration SRL are un nou director general

ro

26 Feb, 2018 00:00 3800 Marime text

În Monitorul Oficial a fost publicată decizia Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Blaxy Administration SRL din data de 16.01.2018.
 
Societatea Blaxy Premium Resort & Hotel SA, reprezentată prin administrator Yilmaz Oguz; Yilmaz Oguz, Mihaela Cioacă şi Caliskan Gokhan, împreună deţinând 100% din capitalul social al societăţii Blaxy Administration SRL, au luat mai multe decizii. Acţionarii au decis în unanimitate revocarea din funcţia de administrator a Simonei Margareta Radu şi numirea în funcţia de administrator cu puteri depline, pe termen nelimitat, începând de la data de 16.01.2018, a lui Yilmaz Gulden. De asemenea, începând cu data de 16.01.2018, a fost numit în funcţia de director general Ion Idu.
 

Complex rezidenţial cu facilităţi de lux

 
Reamintim că, la 23 August, societatea Blaxy Premium Resort & Hotel SA a construit un ansamblu rezidenţial compus din şapte clădiri, cu 900 de apartamente de tip studio (condo), şi un hotel cu facilităţile unui resort de lux. Piscine exterioare pentru adulţi şi copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terenuri sportive, un teatru de vară de tip amfiteatru, o plajă privată şi o parcare privată vor deservi atât complexul rezidenţial, cât şi hotelul.
 
Amplasat pe o suprafaţă de 35.000 mp, Blaxy Premium Resort & Hotel este situat în zona localităţii 23 August, la o distanţă de un kilometru nord de staţiunea Olimp, în locul unde Marea Neagră se întâlneşte, la margine de pădure, cu lacul Tatlageac.
 
Citeşte şi:
 
Societatea Blaxy Administration SRL şi-a majorat capitalul social

Proiectul, depus la APM: Complexul rezidenţial de la 23 August se extinde cu un amfiteatru, spaţii comerciale şi restaurante
 
Cum va arăta complexul hotelier de 5 stele şi nouă sute de camere de lângă Olimp

Proiect turistic-rezidenţial de 5 stele: Blaxy Premium Resort & Hotel lansează „proprietatea periodică“, la 23 August

Un afacerist turc investeşte în comuna 23 August: Complexul turistic Blaxy Resort va avea 11 blocuri, a câte zece etaje

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii