Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aviator la şcoala din Inel 2 Radu Mazăre cu costumul de scandal dintre Cuzic şi Botezatu (Galerie foto)

ro

18 Sep, 2012 01:00 3616 Marime text
mazare2.jpgCu ocazia începerii noului an şcolar, primarul Constanţei, Radu Mazăre a participat la festivitatea organizată de şcoala numărul 39, Nicolae Tonitza.

Edilul a sosit la locul evenimentului la volanul unui autovehicul Morgan, decapotabil, îmbrăcat în ţinută de aviator american. Costumul este acelaşi cu cel purtat în timpul prezentării de modă din această vară, şi a fost realizat de designerul Marcela Cuzic. Pe marginea ţinutei din piele, de culoarea maron, s-a iscat un scandal, Cătălin Botezatu acuzând-o pe creatoarea de modă că s-ar fi inspirat din colecţia lui, intitulată „Aviator".

„A venit toamna prea brusc şi m-a luat prin surprindere. Hainele de pilot mi s-au părut a fi potrivite cu anotimpul", şi-a explicat Radu Mazăre decizia de a îmbrăca din nou costumul.

Primarul a vorbit cu micuţii pe care i-a îndemnat să fie „curajoşi precum nişte aviatori", le-a urat succes în următorul an şcolar, apoi a făcut fotografii cu ei şi cu cadrele didactice. În timpul festivităţii edilul a purtat casca de pilot pe cap, dar spre final a renunţat la ea, pentru a fi în ton cu garderoba celorlalte persoane prezente.

Mulţi dintre copiii din cartierul Inel 2 au făcut fotografii cu bolidul de epocă al primarului, parcat chiar pe aleea de la intrarea în şcoală. Elevii s-au putut apropia de maşină sub supravegherea unui paznic, care le-a atras atenţia câtorva prichindei mai curajoşi, atunci când au încercat să urce în vehicul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii