Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinele de vise, controlate de politistii Serviciului Antidrog

ro

22 May, 2010 18:26 1030 Marime text

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu comisari ai Gărzii Financiare Constanţa au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii traficului şi consumului ilicit de droguri prin intermediul magazinelor de vise.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, la o societate comercială cu punctul de lucru situat în strada Răchitaşi din Constanţa, magazin în care se comercializează plante etnobotanice, s-a dispus sancţionarea contravenţională cu suma de 1.000 lei pentru nerespectarea disp. art. 41 pct.2 din Legea contabilităţii nr. 82/1991 „deţinerea, cu orice titlu, de bunuri materiale, titluri de valoare, numerar şi alte drepturi şi obligaţii, precum şi efectuarea efectuarea de operatiuni economice, fără să fie înregistrate în contabilitate".

Totodată, la o societate cu punctul de lucru situat pe b-dul. Tomis, din Constanţa, magazin în care se comercializează acelaşi tip de produse, s-a luat măsura suspendării activităţii societăţii pe o perioadă de 3 luni şi a sancţionării contravenţionale cu suma de 8.000 lei pentru nerespectarea disp. art. 10 lit.b din O.G. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii