Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 7 octombrie 2010

ro

07 Oct, 2010 12:56 1491 Marime text

Berbec

O zi extrem de importanta pentru tine, pentru ca este marcata deLuna Noua in Balanta, o Luna Noua speciala, insotita de Mercursi Saturn. Asadar, astazi este foarte posibil sa "rupi pisica in doua",adica sa rupi o relatie la propriu, pentru ca astrele te "obliga" sa teuiti cu luciditate la acea relatie si sa vezi daca nu cumvaeste una in care doar onorezi niste circumstante sau te simti constranssi limitat. Asadar, tot ce se intampla astazi are rolul de a teconstientiza asupra unor schimbari pe care e nevoie sa le faci, pentrubinele tau pe termenlung.

Taur

"Furtunile" relationale generate de Luna Noua in Balanta suntlocalizate, in cazul tau, in zona muncii si sanatatii.Asadar, este posibil ca astazi sa-ti fie foarte clar pana unde potimerge intr-o colaborare sau alaturi de o echipa, care este rolul tau,cum esti perceptu, care sunt compromisurile pe care esti dispus sau nusa le faci incontinuare. Este o zi care te provoaca sa faci alegeri indraznete,care, chiar daca par grele sau frustrante, slujesc binele tau pe termenlung. Asadar, nici chiar o demisie sau pierderea unui proiect nuinseamna sfarsitulpamantului, chiar daca pe moment asa pare.

Gemeni

A venit momentul adevarului, in ce priveste o relatie afectiva sau orelatie cu alta persoana draga din viata ta, eventual cu copilultau. Astazi, sub spectrul Lunii Noi tensionate din Balanta, estiindemnat sa analizezi cu luciditate si sinceritate aceasta relatie sisa vezi daca nu cumva e ceva de schimbat acolo, in atitudinea ta, inasteptarile pe carele ai, uneori prea mari, in modalitatea de a-ti manifesta sentimentelesi emotiile. De asemenea, poate fi vorba si despre reconfigurarea unuiproiect sau chiar renuntarea la el, in cazul in care acesta nu mai esteconformcu viziunea ta actuala. Ceva se poate rupe astazi, ceva sau cinevapoate pleca din viata ta cu acordul tau si chiar la alegerea ta. Da-idrumul, fara resentimente.

Rac

Poate ca esti foarte radical astazi, poate nu esti o companie preaplacuta nici pentru cei din familie si nici pentru cei din afaraei, sau cel putin aceasta este perceptia acestora, dar este un momentimportant pentru tine si e bine sa-ti oferi spatiul de care ai nevoiepentru a face alegerile potrivite. Luna Noua in Balanta poate declansafurtuni interioareputernice, care chiar daca par greu de gestionat, pentru ca scot lasuprafata tipare de atitudine, frici din trecut, inhibitii si limitari,te ajuta sa vezi unde gresesti, ce lectie nu ai invatat, ce trebuieschimbat in viatata, fie ca e vorba de familie, casa, locuinta, sau de profesie,parteneriate, asocieri, imagine publica. Ofera-ti tihna de care ainevoie si vezi ce ai de vazut!

Leu

Se pare ca nu mai e timp de lamentari, complacere, compromisuri. Inaceasta zi, dar si in cele care vor urma, gratie Lunii Noidin Balanta, vei fi foarte transant, chiar radical, in relatii, ingeneral, si in relatiile cu caracter profesional, in special. Stiu cati-am tot atras atentie de o vreme incoace, ca astrele iti sugereaza safaci curateniein relatii si in ganduri, dar acum e chiar apogeul tuturor trairilor siframantarilor din ultimele luni. Cu alte cuvinte, acum e momentul sa teuiti cu adevarat, fara sa mai "ascunzi sub pres" ceea ce nu-ti place,si sa faci alegerile care-ti slujesc bunastarea si libertatea pe termenlung. Adica, sa renunti la relatiile frustrante, sa discuti sirevizuiesti termenii unor colaborari, sa iti ocupi locul pe care-lmeriti cu adevarat.

Fecioara

Nu mai e un secret pentru tine ca, in aceasta perioada, punctulnevralgic este reprezentat cu precadere de zona financiara. Iarastazi, odata cu Luna Noua din Balanta, impasul pare sa se accentueze,obligandu-te sa iei niste masuri drstice si sa pui capat unei situatiiincerte, in care te-ai complacut prea multa vreme. Acum e momentul satragi liniesi sa renunti la tot ce nu e profitabil, chiar daca e vorba despre oafacere sau o investitie. Speculatiile financiare ar trebui evitate,chiar daca iti fac cu ochiul.

Balanta

Desigur, Luna Noua in semnul tau zodiacal te vizeaza in mod directsi are o influenta importanta asupra alegerilor pe care le faciastazi si in urmatoarea perioada. O data ca e singura Luna Noua din anin zodia ta, si apoi pentru ca nu e o Luna Noua obisnuita, ci einsotita de Mercur si Saturn. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu eprivita cu ochi bunide Pluto si de Destin (Capricorn). Asadar, o zi incordata, cu agitatiementala, dar si cu o dorinta puternica de a schimba ceva, in modradical, in atitudinea ta fata de cei din jur. Sfatul meu este caastazi sa te observimai mult decat ai facut-o vreodata, sa te uiti la eventualele greselipe care le-ai facut in relatiile tale si, astfel, sa vezi de ce serepeta anumite experiente, facandu-te sa te simti prizonier intr-uncerc, ajungand mereuin acelasi punct. Chiar daca pentru a rupe acest cerc e necesar sa fiiradical si sa renunti la ceva sau cineva, asuma-ti riscul! De astadepinde libertatea ta si bunastarea pe termen lung!

Scorpion

Astazi s-ar putea sa te simti ca si cand te-ai blocat intr-oincapere sau in... lift. Traiesti sentimente similare, de blocaj,de limitare, de neputinta, de revolta poate. De parca ai vrea sa iesidin ceva- o experienta, o relatie, un mod de a fi, un sentiment devinovatie, resentimente, o poveste trecuta- dar nu stii cum, nu aisolutia, nu vezi limpedeiesirea. Insa, dupa ce se consuma toate emotiile, dupa ce renunti lalupta si accepti, vei simti adevarata eliberare si va veni solutia.Asadar, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa accepti, sa daidrumul, sa lasisa fie. Luna Noua de astazi doreste sa te invete lectia smereniei sisa-ti redea libertatea, dupa ce renunti la inversunare, dupa ce teconfrunti cu temerile tale (cea mai accentuata frica pare sa fie aceeade singuratate)si te dai la o parte din calea Divinitatii, dandu-i toate problemeletale.

Sagetator

In cazul tau, Luna Noua din Balanta activeaza zona prietenilor,relatiilor sociale, sustinatorilor si protectorilor, dar si proiectelorsi aspiratiilor. In acest context, este posibil sa rupi niste relatiiastazi, sa renunti la un proiect, sau sa-ti revizuiesti dramatic nisteaspiratii. Este o zi cu decizii fara echivoc. Iar pentru ca esteimplicat si segmentulfinantelor, s-ar putea ca tot ce "elimini" astazi din viata ta, sa fiein scopul de a opri niste pierderi constante sau a evita o paguba. Unlucru e cert: trebuie ca mai intai sa cureti, pentru a putea pune cevafrumos si roditor in loc.

Capricorn

Se pare ca pentru tine, "spectacolul" astral, in care rolulprincipal este detinut de Luna Noua in Balanta, se plaseazain zona carierei, puterii, autoritatii. Este o zi importanta, care,dincolo de faptul ca poate aduce rupturi, renuntari, pierderi, te ajutasa vezi care este locul tau in contextul profesional, in ierarhia dincare faci parte,in plan social. E momentul sa te uiti cu sinceritate la drumul pe careesti acum. Mai este el conform cu cine esti si ce-ti doresti acum? Dacanu, fa ce e necesar sa faci, pentru a schimba directia de mers, dupacum te indeamnainima ta.

Varsator

Luna Noua plasata in Balanta si tensionata de planetele dinCapricorn, in cazul tau, nu are efecte foarte dure, decat la nivelde constiinta. Cu alte cuvinte, astazi esti pus fata in fata cucontiinta ta, pentru a recunoaste eventualele abateri de la moralitate,legalitate sau integritate. In felul acesta, poti schimba uneleconvingeri si credinte,iar apoi, chiar intreg viitorul. Este foarte important sa delimitezilucrurile facute din obligatie sau pentru a da bine, de lucrurilefacute din convingere, din autenticitate. Asadar, schimba ceva ininterior, iar in exteriortotul se va indrepta de la sine in directia potrivita.

Pesti

O zi care poate pune capat compromisurilor pe care le-ai tot facutin cadrul unor relatii, fie ele de asociere sau chiar afective.Este momentul sa pui cartile pe masa, sa dicuti lucid si transanttermenii de functionare ai unei colaborari, sa-ti ceri drepturile, sapui conditii daca e cazul, sa pretinzi ce ti se cuvine, sau chiar sastabilesti termeniiunei despartiri sau ai impartirii unui profit sau a unor bunuri. Certeste ca ai ajuns pe un drum infundat si acum e nevoie sa vezi unde aigresit si ce e de facut pentru a evita pe viitor astfel de experiente.Sentimentular putea fi acela ca cineva s-a folosit de tine si de generozitatea ta.Si nu e prima data cand se intampla. Dar oare generozitatea ta a fostautentica? Ce-a stat in spatele ei? Frica sau iubirea? Fii sincer fatade tine,asuma-ti "greselile" si fa ce e necesar pentru a transforma ce nufunctioneaza in viata ta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii