Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii unui liceu ploiestean nu au fost primiti intr-un hotel din Bulgaria

ro

22 May, 2010 14:18 2563 Marime text
42-21402238.jpgPeste 240 de elevi ai unui liceu din Ploieşti care au plecat, vineri, la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, pentru banchetul de sfârşit de liceu nu au fost primiţi în hotelul unde aveau rezervări pe motiv că agenţia de turism prin care elevii îşi făcuseră rezervările nu a achitat integral costurile, potrivit Mediafax.

Profesoara Rodica Trif, directorul adjunct al Colegiului I.L Caragiale din Ploieşti şi profesorul însoţitor în excursie, cei 240 de adolescenţi, cu toţii elevi în ultima clasă de liceu, au plecat, vineri, cu autocarele, la Nisipurile de Aur, unde aveau rezervări la Hotelul Elena, clasificat la patru stele.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Z 25 May, 2010 22:26 Ma gandesc ca daca de la Nisipurile de Aur am fost in Mamaia, se presupune ca mergeam pe ideea litoralului. De cand Ungaria are iesire la mare?
  • maTz 25 May, 2010 01:00 asa,mishule:))
  • mishu poenaru 25 May, 2010 00:43 nora, daca al tau creier ar fi gandit macar o secunda, atunci cu siguranta nu ai fi tastat cuvintele astea la voia intamplarii. In primul rand Colegiul National "Ion Luca Caragiale" din Ploiesti, este unul dintre cele mai bune licee din tara, astfel incat, daca elevii unui astfel de liceu sunt considerati "semianalfabeti", atunci ma gandesc cu groaza cum sunt etichetati ceilalti. Apoi, nu stiu de unde deductia ta logica cu privire la gradul de atrofiere al creierelor noastre. De asemenea, referitor la Ungaria, au existat opinii pro, insa drumul pana acolo ar fi fost mult prea lung si obositor pentru a petrece doar 2 zile in Ungaria (dar se pare ca nu ai mai reusit sa duci rationamentul pana la capat). Cat priveste "umplerea ieftina a matzului", departe de noi acest gand. Chiar crezi ca nu aveam ce manca acasa??? Alegerea Bulgariei ca destinatie nu a fost un moft nascut din snobism, ci pur si simplu o alegere rationala, comparand serviciie romanesti cu cele bulgare cu privire la raportul calitate/pret. Asa incat, inainte de a mai posta si alte comentarii, PUNE-TI LA CONTRIBUTIE CREIERUL ALA si nu mai comenta in necunostinta de cauza!!!
  • maTz 25 May, 2010 00:31 de acord cu cristina.
  • Cristina 25 May, 2010 00:09 numai cine nu a fost acolo cu noi mai poate comenta ceva. decat sa va expuneti parerile din ceea ce credeti voi ca s-a intamplat mai bine ati pune burta pe carte si ati incerca sa ajungeti la nivelul nostru. in caragiale intotdeauna au fost elevii de exceptie ai orasului si nu "snobi cu fumuri". Iar faptul ca am ales bulgaria ca destinatie pentru banchet nu mi se pare o fitza. bulgaria este o tara cu o economie sub nivelul nostru.. iar hotel de 4* la ei ... inseamna vreo 2* jumatate la noi.. nu vad unde ar fi fitzele ... tineti`va opiniile pentru voi... ca nu au nici un sens !
  • maTz 24 May, 2010 22:49 unii mai comenteaza si ca sa se afle in treaba.cred ca sunt doar invidiosi.pentru unii era pentru prima oara cand ieseau din tara,si in afara sunt preturi mult mai avantajoase decat aici.nu am plecat din cauza fumurilor(care cred ca iti blocheaza neuronii ca tu sa nu mai realizezi anumite lucruri),ci pentru ca,asa cum s-a spus,trebuia sa fie ceva special,desi au mai fost altii inaintea ta.informeaza-te despre capacitatea de gandire a celor de la caragiale si despre performantele liceului si apoi compara-l cu altele.
  • Diana 24 May, 2010 16:45 Mie imi pare rau ca Nora nu a fost acolo cu noi.Doar pentru faptul ca exista elevi care nu reusesc sa depaseasca asteptarile ei, nu inseamna ca generalizarea este valabila.Am vrut Bulgaria pentru ca era banchetul nostru si am dorit sa fie ceva special.Nu am stiut ce ne va astepta si nu cred ca meritam asta.Unii ar trebui sa vorbeasca in cunostinta de cauza,nu dupa impresii gresite si false.
  • ma-ta 24 May, 2010 16:37 Nora n-ai ce face acasa si te-ai gandit sa-ti expui parerile? Daca si in Caragiale mai sunt elevi semianalfabeti inseamna ca traiesti in padure si nu stii sa te informezi inainte de a publica tampeniile pe care le ai in cap. Si oricum elevii nu au avut de ales, pur si simplu asa a fost oferta. Asta daca gandesti si tu putin. Dar se pare ca si tu ai tot un singur organ VALID .si sigur nu e creierul.
  • Radu 24 May, 2010 16:00 pt nora: nu noi am ales bulgaria. pur si simplu directororul a zis ca facem banchetul in bulgaria.