Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Saligny are nevoie de fonduri pentru finalizarea gradinitei noi

ro

19 Jun, 2009 02:51 1093 Marime text
saligny_gabriel_tatulescu_06.jpgPrioritatea primarului Gabriel Tătulescu o constituie finalizarea grădiniţei din Saligny. 

Construcţia a fost ridicată, însă din cauza lipsei banilor investiţia a fost sistată. „Ne mai trebuie patru miliarde de lei vechi pentru acoperiş şi pentru montarea instalaţiilor sanitare. Avem nevoie de această grădiniţă, pe care sper să o finalizăm până la toamnă", a afirmat primarul comunei Saligny. Unitatea de învăţământ este realizată cu fonduri de la ministerul de resort. 

Un alt proiect al administraţiei locale este şi reabilitarea căminului cultural din Saligny. „Trebuie executată o expertiză tehnică, pentru a vedea care este soluţia cea mai bună pentru această clădire veche. Deocamdată însă, avem fonduri asigurate doar pentru consultanţă şi proiect", a precizat Gabriel Tătulescu.

De asemenea, autoritatea locală vrea să asfalteze strada Şcolii din Saligny, fiind prioritară pentru că trece prin centrul comunei.

Primarul va participa la o întâlnire, la Luxemburg

Ieri, primarul Gabriel Tătulescu a participat la o dezbatere, la Cernavodă, pe tema deşeurilor radioactive. La întâlnire au participat invitaţi din Anglia, Franţa, Belgia şi reprezentanţi ai  Agenţiei Naţionale pentru Deşeuri Radioactive (ANDRAD).

În perioada 23 - 27 iunie, primarul din Saligny va pleca la Luxemburg pentru a participa la o întrunire cu autorităţile locale din zona obiectivelor nucleare. „Vom vedea ce au putut face autorităţile locale de acolo, ce compensaţii au adus comunităţilor lor, pentru a putea să le aplicăm şi noi pe plan local", a subliniat primarul comunei Saligny.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii