Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Tomis vs. Selmont Baia Mare

ro

28 Jan, 2003 00:00 525 Marime text

Tragerea la sorti a meciurilor din turul III al "Cupei Romaniei"

Adversara echipei noastre porneste cu prima sansa in incercarea de a se califica in faza urmatoare * Data si locul desfasurarii partidei nu s-au stabilit inca * Cei de la Selmont au venit cu propunerea ca meciul sa se joace in apropiere de Baia Mare, caz in care ei vor suporta cheltuielile de cazare, masa si deplasare

Ieri, la Bucuresti, la sediul Federatiei Romane de Handbal, s-au tras la sorti meciurile din turul III al "Cupei Romaniei" la handbal feminin. Echipei noastre, CS Tomis Constanta, care in faza precedenta a trecut de divizionara A Apa Nova Bucuresti cu scorul de 33-32, sortii nu i-au harazit un adversar comod, ea urmand sa intalneasca pe HC Selmont Baia Mare, reprezentanta Romaniei in "Challenge Cup". Partida se va desfasura pe 1 sau 2 februarie, pe teren neutru. Stabilirea atat a datei, cat si a locului de desfasurare a partidei ramane la latitudinea celor doua echipe. Dupa tragerea la sorti, oficialii celor doua formatii au luat imediat legatura. Conducerea baimarencelor i-a facut propunerea presedintelui constantean Dumitru Musi ca meciul sa se desfasoare intr-o localitate apropiata de Baia Mare, insa acesta a amanat un raspuns pana astazi, o hotarare in acest sens urmand sa se ia aseara, in sedinta Consiliului de Administratie al clubului. "Ne-au facut o propunere sa jucam undeva in apropiere de Baia Mare. Selmont va juca in cupele europene si nu ar dori sa faca o deplasare foarte lunga", a spus Musi despre oferta baimarenilor. In cazul in care CS Tomis isi va da acordul, HC Selmont Baia Mare va suporta cheltuielile generate de cazarea, masa si deplasarea gruparii de pe litoral. Tentatia este mare mai ales ca situatia financiara a formatiei constantene nu este tocmai roza. "Le-am promis ca vom analiza aceasta varianta. Insa dorim sa-i acordam aceleasi conditii si echipei noastre, si anume, nici noi nu vrem ca echipa sa se resimta dupa o deplasare lunga", a mentionat presedintele si antrenorul Tomisului, care, in prima faza, le-a propus baimarenilor ca partida sa se desfasoare la Brasov.

Selmont este favorita

Indiferent de locul unde se va juca partida, HC Selmont Baia Mare porneste cu prima sansa pentru calificarea in faza a patra a competitiei, valoarea si experienta lotului de jucatoare stand marturie in acest sens. In turul II, gruparea baimareana a invins in deplasare la Unirea Sanicolau Mare cu scorul de 29-26. De asemenea, in cupele europene reprezentanta Romaniei in "Challenge Cup" a ajuns pana in turul IV al amintitei competitii, dupa ce a trecut de Initia HC Hasselt cu 23-17 si 30-17, ambele partide desfasurandu-se la inceputul acestui an pe terenul echipei belgiene. In turul IV, HC Selmont Baia Mare va intalni pe "U" Flaga Korneuburg (Austria). In calendarul Federatiei Europene de Handbal acest tur este "prins" in perioada 15-23 februarie. In campionat, CS Tomis si HC Selmont Baia Mare se vor intalni la Constanta in etapa a doua a returului, in tur adversarele echipei noastre impunandu-se cu 36-27 (21-11).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii