Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La mare, de Paşte (video)

ro

27 Apr, 2011 00:00 2149 Marime text
paste_pe_litoral_3.jpgDe Paşte, mii de turişti români şi străini au ales litoralul românesc ca destinaţie de vacanţă. Asta pentru că hotelierii au pregătit în acest an oferte extrem de tentante, care au inclus meniuri exotice, spectacole şi chiar excursii la lăcaşurile de cult din Dobrogea. Vremea frumoasă a completat sejurul perfect la mare.

Incă de vineri in staţiunea Mamaia au sosit sute de turişti romani dar si straini. Pentru unii dintre ei, a fost primul Paste sarbatorit pe litoralul romanesc.
Hotelierii s-au întrecut şi în acest an în oferte cât mai atrăgătoare, mai ales că litoralul vecinilor bulgari atrage tot mai mulţi turişti. pachetele au inclus cele trei zile de paşte, cu cazare, mic dejun şi o masă specială. în funcţie de numărul de stele, tarifele au variat între 35 şi 55 de lei de persoană.
Vremea frumoasă a continuat şi în a doua zi de paşte pentru turiştii care au petrecut sărbătorile pe litoral. dar cum nu se poate face încă plajă şi nici baie în mare, oamenii au ales să meargă la un spectacol acvatic. sute de persoane au vizitat în aceste zile delfinariul.
Din estimările agenţiilor de turism, aproximativ cincii mii de români şi cetăţeni străini au petrecut sărbătorile pascale pe litoralul romanesc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii