Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Administratorii de la Șantierul Naval 2 Mai SA ar urma să aibă mandat de patru ani! A fost convocată AGA

ro

29 May, 2024 17:00 674 Marime text
  • AGA va avea loc începând cu ora 11.30, la sediul societății din Mangalia, strada Rozelor, nr. 3.
Administratorii de la Șantierul Naval 2 Mai SA ar urma să aibă un mandat de patru ani, în loc de doi ani, potrivit ordinii de zi stabilite pentru Adunarea Generală a Acționarilor convocată în data de 27 iunie 2024.
 
AGA va avea loc începând cu ora 11.30, la sediul societății din Mangalia, strada Rozelor, nr. 3.
 
AGA a fost convocată de Consiliul de Administrație al companiei și pot participa toți acționarii înregistrați în Registrul acționarilor la sfârșitul zilei de 14 iunie 2024.
 
Primul punct pe ordinea de zi este modificarea Actului constitutiv al societății prin schimbarea denumirii acționarului majoritar din Ministerul Economiei în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și, respectiv, din Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.
 
De asemenea, acționarii vor decide și modificarea Actului constitutiv cu privire la durata mandatului administratorilor, care va fi modificată la patru ani, față de doi ani, cum este în prezent.
 
Dacă nu va fi atins cvorumul necesar pentru AGA la data stabilită, adunarea va fi reconvocată pentru data de 28 iunie 2024, în același loc, la aceeași oră și cu aceeași ordine de zi.
 
Despre Șantierul Naval 2 Mai SA
 
Șantierul Naval 2 Mai SA a fost înființată în 1991, se ocupă de alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a. și are sediul social în Mangalia, pe strada Rozelor, nr. 3.
 
93,88781% din acțiunile companiei sunt deținute de Statul Român prin Ministerul Economiei, 0,19097% revin unei Liste de acționari persoane juridice, iar 5,92122% revin unei Liste de acționari persoane fizice.
 
Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA este format din Luminița Vlădescu, Emilia Mirela David și Gabriela Cătălina Danciu, iar Doru Jianu figurează ca director.
 
Auditorul societății este Romar-CO Audit SRL din Constanța.
 
Șantierul Naval 2 Mai SA deține trei puncte de lucru în Mangalia și figurează, potrivit termene.ro, cu patru achiziții directe (Municipiul Mangalia și Direcția Cultură și Sport Mangalia autorități contractante).
 
Șantierul Naval 2 Mai SA deține 51% din Damen Shipyards Mangalia SA.
 
În 2023, Șantierul Naval 2 Mai SA a declarat opt angajați, profit peste 700 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,68 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Damen Holding cere falimentul Damen Shipyards Mangalia SA (Șantierul Mangalia)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii