Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte edilitare la 23 August (galerie foto)

ro

15 Jul, 2009 02:38 2184 Marime text
mugurel_mitrana.jpgPrimarul localităţii 23 August, Mugur Mitrana, s-a deplasat, recent, în Capitală pentru a depune două proiecte, pentru care speră să obţină finanţare europeană. Este vorba despre construirea a două unităţi şcolare noi în satele Moşneni şi Dulceşti. Edilul Mugur Mitrana ne-a declarat faptul că valoarea totală a celor două proiecte se ridică la suma de aproximativ 80 miliarde lei vechi. De asemenea, autorităţile locale intenţionează amenajarea unei parcări spaţioase în faţa Căminului Cultural Dulceşti. În acest sens, a fost realizat deja proiectul tehnic, urmând ca zilele următoare execuţia efectivă a lucrării să fie înregistrată în SEAP, în vederea stabilirii firmei prestatoare.

Pe de altă parte, în comuna 23 August, respectiv satele Moşneni şi Dulceşti, vor avea loc lucrări de construcţie, reparaţii sau modernizări. „Până la sfârşitul acestui an ne-am propus să finalizăm proiectul de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă în satul Dulceşti, pe care l-am început şi derulat pe parcursul lui 2008. O investiţie similară a fost încheiată în satul Moşneni, reţeaua fiind predată către RAJA. În cadrul acestui proiect, pe lângă alte lucrări specifice, s-a realizat o staţie de acumulare şi repompare a apei. Proiectele pe care dorim să le derulăm sunt numeroase şi prioritare pentru întreaga zonă, numai că principala problemă o constituie fondurile insuficiente", a declarat primarul Mugur Mitrana.

În prezent este aproape de finalizare sala de sport aflată la marginea localităţii. Ulterior, tot în zonă se va ridica o bază sportivă ce va fi dotată cu piste de alergare, instalaţie de iluminat nocturnă, parcare etc. Dacă nu vor apărea probleme de ordin financiar, ampla investiţie s-ar putea finaliza în toamna acestui an.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii