Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „N-am venit sa ma balacariti"

ro

28 Nov, 2009 02:51 1603 Marime text
Prezent, ieri, la o emisiune realizată la Radio Sky, contrar formatului acesteia şi direcţiei pe care moderatorii săi i-o dau, primarul Radu Mazăre a fost înfruntat de Lavinia Siclitaru - unul dintre moderatori - la momentul în care discuţia a ajuns la un punct de vedere divergent: locuinţele ieftine.

Mazăre s-a simţit ofensat de faptul că moderatoarea a avut tupeul să-l înfrunte, discutând în aceeaşi tonalitate despre calitatea locuinţele ieftine pentru tineri, semnalată în nenumărate rânduri în mass-media locală. Contrar aparenţelor de atotştiutor, Mazăre a declarat că nu îl interesează ceea ce scrie presa despre locuinţele pe care le ridică, cu atât mai mult „lucrurile rele sunt spuse doar în anumite ziare". La momentul în care moderatoarea i-a cerut edilului lămuriri cu privire la problemele semnalate în mass-media pe care primarul spune că nu o citeşte, Mazăre s-a enervat instantaneu şi a îndemnat-o pe moderatoare să facă o plimbare la locuinţe şi să verifice singură. „Astea sunt nişte prostii. Ştiţi ceva? Chiar mi se pare ruşinos când în toată ţara, într-o perioadă de criză, nimeni nu mai construieşte, eu fac o mie de case cu 500 de euro pe metrul pătrat, dumneavoastră să veniţi să mă mai bălăcăriţi", s-a enervat primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 28 Nov, 2009 15:17 PRIMARUL CONSTANTEI a finalizat o gramada de apartamente ,dar intrebati-l pe fostul primar LIBERAL ,IONEL CHIRITA ,din orasul HARSOVA de Constanta cate apartamente a finalizat sau cladiri sociale ??? NICI UNUL!!! DE CE??? INTREBATI-L ca va spune ca nu a avut timp ,in 8 ani de zile cat timp a fost primar. Ba mai mult ,banii dati de GUVERNUL Tariceanu s-a ales praful si pulberea si IONEL CHIRITA continua sa fie CONSILIER LOCAL in oras si continua sa trimita COPII IN STRAINATATE LA PARINTI in loc sa faca un CAMIN DE COPII SCOLARI.
  • Vlad 28 Nov, 2009 12:14 Ca sa vezi, micul de el... si sensibilul... :/
  • Felicitari Lavinia!!! 28 Nov, 2009 11:45 Am ascultat partial emisiunea (oamenii trebuie sa mai si munceasca nu ca primarul nostru) si intrebarile au fost de bun simt iar raspunsurile de o golanie ordinara. Interesante au fost si intrebarile ascultatorilor care l-au gabat in corzi pe stimabilul primar care nu stia cum sa plece mai repede. Se pare ca omul s-a invatat numai cu tonomate. Ei viata nu e chiar asa, iar din 6.12 speram sa se tina de cuvint.
  • Sorina 28 Nov, 2009 09:54 Mazare are impresia ca a construit in Constanta locuinte pe banii lui...Amintiti-i oameni buni care va aflati in jurul lui ca nu este ONASSIS iar CASCAVALUL este al statului ,chiar daca este de la primaria CTA sau cons judetean.DECI nu AM FACUT EU.Eu Mazare doar am aprobat.Daca nu stie aceste lucruri de BUN-SIMT, sa il ia si pe OV Brailoiu si sa plece in BRAZILIA. PA