Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florentin Chiforeanu nu s-a înscris pentru funcţie în PDL

ro

26 Oct, 2010 00:00 1605 Marime text
florentin_chiforeanu.jpgFostul candidat la primăria Constanţa la alegerile din 2008, din partea Partidului Ecologist Român, Florentin Chiforeanu, şi-a depus ieri adeziunea la organizaţia judeţeană a PDL Constanţa pentru a intra în partid.

"Am avut o discuţie prealabilă cu senatorul Mircea Banias în urmă cu două zile în acest sens iar astăzi (NR-ieri) mi-am depus adeziunea la sediul partidului. Eu nu pretind nicio funcţie, vreau să fiu simplu membru şi nici nu voi alege să fiu într-o tabără sau alta din PDL aşa cum am văzut că există. Eu o să fiu cu toată lumea nu cu unul dintre cei care vor fi colegii mei", a precizat Chiforeanu. Precizarea lui Chiforeanu vine ca urmare a zvonurilor care s-au tot vehiculat în ultima perioadă legate de vinerea sa în PDL, care îl arătau pe Chiforeanu drept partener al taberei Mariei Stavrositu. "Eu sunt unul dintre cei 3,5 milioane de productivi din ţară. Asta mă împinge să intru în PDL", şi-a explicat Chiforeanu intrarea sa în partid.
Cât despre trecutul acestuia, se ştie că în perioada 1998 - 2003 a fost membru PSD însă a ieşit din partid la momentul în care "conducerea centrală a atacat organizaţia judeţeană condusă de Radu Mazăre". A urmat apoi, din martie 2007 până în septembrie 2010 perioada când a făcut parte din Partidul Ecologist Român, unde a ocupat funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, primul după preşedintele Gheorghe Donţu. Cât despre ideologia pe care o are în ceea ce priveşte partidele, Chiforeanu este de părere că "acum există doar pro-Băsescu şi anti-Băsescu".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii