Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Conferință de presă la sediul Partidului Umanist Social-Liberal Constanța (GALERIE FOTO)

ro

21 Jun, 2023 11:12 1378 Marime text
Florentin ChiforeanuReprezentanții Partidului Umanist Social-Liberal Constanța susțin astăzi o conferință de presă la sediul din Constanța. 

În cadrul conferinței se va discuta despre preluarea responsabilităților de președinte al filialei judetene a PUSL Constanta de către Florentin Chiforeanu. 

De asemenea un alt subiect este mentinerea structurii de conducere a partidului la nivel judetean si municipal , eventual intarirea acestora prin cooptarea de noi membri cu un inalt profil in societatea constanteana. 

Nu în ultimul rând, se va discuta și despre aumarea tintei de 6 %, la nivel judetean, la urmatoarele alegeri locale si parlamentare. 

UPDATE: 

"V-am invitat astăzi aici pentru a va informa asupra ultimelor decizii aplicabile de la mijlocul lunii iunie. Filiala Județeană își asuma o țintă de 6% la nivel județean la următoarele alegeri locale și parlamentare. Se menține structura de conducere a partidului.  De altfel, am preluat responsabilitățile de șef a filialei judetene" - a precizat Florentin Chiforeanu. 

„Nu este definitiva lista de posibili candidați. Oamenii sunt atrași de coloșii politici. Facem tot posibilul sa nu cooptat oamenilor din alte partide. Structura este în lucru. Este devreme de discutat de alianțe. Ca principiu, în conceptul meu, în momentul 8n care te duci intr-o alianță, trebuie sa stai pe ceva. Consider ca mai avem de lucru. La momentul de fata, sunt 500 de membri actualizați“ - a mai precizat Florentin Chiforeanu.

"Voi face naveta din Spania", este răspunsul lui Chiforeanu în ceea ce vizează modul cum își va împărți munca privata și iată din peninsula iberica și coordonarea partidului de la Constanța. 


Chiforeanu a mai spus că pentru a atrage votanți va merge pe mesajul partidului, o doctrină umanist pragmatică, pentru a pune accent pe om.

"Trăiesc afară de cinci ani. Vorbesc cu oamenii de acolo. Problemele astea pe care noi le vedem în presa, încălzirea globala este pe noi, mai important decat praful din oraș. Peste câțiva ani, aici în Constanta va fi dorita căldura de acum. Vad cum tratează cei din afara încălzirea globala și cei de aici" - a precizat Florentin Chiforeanu. 


Citește și: 

ZIUA LIVE. Fostul șef al companiei Petromin SA și consilier local s-a reactivat politic!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii