Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Organizația Județeană PUSL Constanța, în conferință de presă. Detalii despre înființarea a zece filiale noi (FOTO)

ro

18 Jan, 2024 11:07 1205 Marime text
Chiforeanu Florin, Mirabela Cherim și Gihan Eserghep  Organizația Județeană PUSL Constanța susține azi, 18 ianaurie, o conferință de presă, la sediul partidului. 

Subiectele sunt: înființarea a 10 filiale noi, conferinta județeană din data de 01.03.2024, strategia de promovare a PUSL în vederea alegerilor europarlamentare și strategia de promovare a PUSL prin prisma alegerilor locale.

UPDATE 1

Pe lângă Gihan Eserghep și Florin Chiforeanu, alături este și reprezentanta organizației de la Medgidia, Mirabela Cherim.

UPDATE 2 

“Suntem în luna ianuarie să înființăm 10 filiale noi; data oficială a constituirii acestor 10 filiale o să fie 24 ianuarie. Numele noilor localități în care vom avea filiale sunt Peștera, Cobadin, Castelu, Lumina, Techirghiol, Mircea Vodă, Ciobanu, Hârșova, Ostrov și Cernavodă, a spus Chiforeanu. 

Pe 1 martie 2024 vom organiza conferința județeană a organizației PUSL Constanța.


UPDATE 3

Al treilea punct este strategia de promovare a PUSL la alegerile europarlamentare. Promovarea alegerilor este un pachet de acțiuni. Vrem să convingem oamenii despre valoarea calității de membru al României în UE, în condițiile în care sunt voci care prezintă lucrurile invers, al doilea plan, a doua direcție de desfășurare este ca este necesar să votăm și să fim membri ai UE.

Direcția numărul 3 - de ce este bine ca oamenii din PE să aparțină PUSL, ce înseamnă ca această abordare a României să fie una umanistă.

În subsidiar vom încerca să lămurim lumea ca AUR și Șoșoaca la Bruxelles pentru România va fi o lovitură mai mare decât Mineriadele.



UPDATE 4

Gihan Eserghep ia cuvântul. 

“Strategia de abordare la alegerile locale este simpla cu o politică în slujba cetățeanului. Primaria trebuia să devină deschisă către populație. Trebuie programe până la ora 20:00 la primărie. 

Sunt destui de mulți oameni care lucrează până la ora 17:00 și au nevoie de documente de la primărie. Inclusiv sâmbătă si duminica. 

Gihan vorbește de stâlpișorii montați la insulele de refugii de pietoni. Astăzi se montau de zori și nu știam de ce este închisă o bandă de circulație.

Nu există o coordonare și continuitate în lucrările din Constanța

Astea sunt problemele pe care trebuie să le vadă constănțenii, de aceea am ajuns și vedem unde.

Apropo de zile libere, în România întreg personalul dintr-o primărie a fost prezent, Primăria Oradea, pentru recepționarea unui proiect. Era vorba de planul de mobilitate urbană, o lucrare cu șase pasaje, pentru a elimina intersecții, timp de așteptare, poluare.

Noi pe 31 decembrie eram la târgul de Crăciun de la teatru. Asta e realitatea. Asta înseamnă lucrări de anvergură.

Pe 24 ianuarie, în comuna Pestera, la Căminul Cultural, de la ora 18, vom organiza o serbare în cinstea zilei de 24 Ianuarie a României, va fi muzică populară, dansuri populare românești și ne așteptăm la o prezență de câteva sute de persoane, a spus Chiforeanu. 

UPDATE 5 

Legat de afirmația făcută de Mihai Lupu că dacă ar fi să fie atent la un alt partid politic ar fi atent la PUSL, Chiforeanu răspunde:

“Orice persoană care împărtășește valorile umaniste este binevenită în acest partid, în funcție de calibrul persoanei, decidem dacă se ia apartenența la partid, referitor la intrebarea dvs. nu sunt inițiate contacte sau discuții în acest sens”

 Problema noastră acum este extremismul. Cu atâtea teatre de război pe planeta noastră și cu atâția oameni care vorbesc despre rachete și bombe, dușmanul nostru ideologic este extremismul. Alianța împotriva firii PSD PNL, pentru aceste vremuri sunt folosiți pentr a îi asmuți spre ceilalți. 

Partidele sănătoase la cap trebuie să își dea mâna împotriva extremismului. 


UPDATE 6 

Mirabela Cherim a luat cuvântul. 

“Avem un grup mare de susținători la Medgidia, vreau să spun ca avem un număr considerabil de membri. La spital este un plin proces de reabiliare. Sunt persoane care vin din alte localități care vin la noi, sunt 9 creșe, și o fabrică construită. Vreau să vă spun ca toate persoanele care vor să se alăture grupului nostru sunt așteptate”


La Medgidia nu vor avea candidat la alegerile locale.

Citește și:

LIVE TEXT. Știri ConstanțaConferință de presă PUSL. Iată care sunt temele de discuție (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii