Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hristu Cati - al doilea primar constantean in catuse

ro

29 Jul, 2010 00:00 1647 Marime text
hristu.jpgPrimarul din Cogealac, Hristu Cati, este al doilea primar din judeţul Constanţa care iese pe uşa primăriei cu cătuşe la mâini.

Edilul din Cogealac a fost reţinut de procurori pentru instigare la violenţă publică şi apologia infracţiunilor, după ce a fost implicat într-un protest împotriva unei firme care doreşte dezvoltarea unui parc eolian în apropierea localităţii.
În urmă cu şase ani, un alt primar era dus cu duba în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Este vorba despre fostul primar al oraşului Eforie, Mihail Cosma, care după un proces de uzură s-a stins din viaţă pe 7 ianuarie 2010. Mihail Cosma a fost primarul oraşului Eforie în perioada 1996-2004 şi se pregătea să candideze pentru un nou mandat, însă nu a mai apucat fiind arestat chiar cu o zi înainte de începerea campaniei electorale. Cosma a fost acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni de corupţie. După mai multe luni petrecute în arest, Cosma a fost cercetat în stare de libertate, fiind ulterior încarcerat din nou. În cele din urmă, fostul primar a suferit o condamnare de patru ani şi cinci luni pentru luare de mită, iar în toamna anului 2009 a fost eliberat condiţionat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 29 Jul, 2010 11:35 Primarul din EFORIE nu a mai apucat sa ia un alt mandat pentru ca cei ce au ARMA PSIHOTRONICA si cu MICROUNDE l-au redus la tacere...definitiv.Cat timp exista MISCAREA DE REZISTENTA in actiune o sa mai avem si alte MISTERE ... dar orice INCEPUT are si un SFARSIT ...