Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „Mai mulți edili de la alte partide au anunțat că la următoarele alegeri locale vor candida din partea PSD“

ro

29 Feb, 2024 15:43 1064 Marime text
Foto: Facebook/Felix StroePreședintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe a anunțat pe pagina sa de Facebook că în ultimele zile, mai mulți edili de la alte partide - inclusiv din județul Constanța- au anunțat că la următoarele alegeri locale vor candida din partea Partidului Social Democrat.

„În toate aceste cazuri, inițiativa a aparținut aleșilor locali de la PNL sau de la alte partide. Aceștia si-au exprimat singuri intenția de a se alătura PSD - nu s-a dus PSD să-i convingă să schimbe partidul.

Sunt două motive pentru care probabil aceștia au preferat să se înscrie în PSD:
1) problemele și modul în care erau tratați în propriile organizații;
2) colaborarea bună cu PSD în plan administrativ, care i-a convins că alături de PSD pot face mai mult pentru comunitățile lor.

Este o mare diferență față de guvernele Orban și Cîțu, când primarii altor partide erau fie amenințați cu dosare, fie chemați la Guvern pentru a fi mituiți cu fonduri publice, fie erau trecuți pe o anexă specială a bugetului, celebra anexă 7.03.

Deci PNL nu ar trebui să se supere pe PSD pentru aceste plecări. În loc să dea vina pe PSD, ar trebui să vadă de ce au fost atâtea nemulțumiri în acele organizații județene...“ - a precizat senatorul Felix Stroe. 

Amintim că, primarul PMP al comunei Costinești ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța. 

De asemenea, primarul de la Cogealac, Cati Hristu va candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța!

Hristu spune ca are nevoie de susținerea unui partid puternic la nivel național  pentru a putea dezvolta comuna Cogealac. 

Citește și: 

Primarul de la Cogealac, Cati Hristu va candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța! 


Primarul PMP al comunei Costinești ar putea candida pentru un nou mandat din partea PSD Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii