Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adjunctul Politiei Topraisar, la un pas de-a fi calcat cu masina

ro

14 Dec, 2009 00:39 1065 Marime text
Adjunctul şefului de Post de la Topraisar a fost bătut măr de doi fraţi din Amzacea. În momentul în care indivizii au încercat să dea cu maşina peste poliţist şi peste ceilalţi oameni aflaţi la faţa locului, omul legii a scos pistolul din dotare şi a executat zece focuri de armă, în plan vertical, dar şi în direcţia maşinii.

Întâmplările s-au petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la discoteca din satul Moviliţa. Administratorul societăţii a chemat poliţia, după ce doi dintre clienţii barului s-au luat la bătaie în incinta discotecii. Pentru a potoli spiritele şi a aplana conflictul, proprietarul s-a decis să cheme poliţia, nebănuind că lucrul acesta va încinge şi mai mult spiritele. Adjunctul şefului de post din Topraisar, agentul Adrian Dochie, s-a deplasat la faţa locului,

i-a legitimat pe scandalagii, i-a audiat, iar când să plece, acesta a fost observat de fraţii Viorel şi Ştefan Vasilescu, de 29 şi 23 de ani, ambii din Amzacea. Fără prea multe cuvinte, cei doi fraţi au sărit, practic, la gâtul poliţistului, începând să-l înjure şi să-l lovească. La un moment dat, unul din cei doi fraţi s-a urcat la volanul unui autoturism Opel şi a vrut să dea cu maşina peste poliţist şi peste ceilalţi oameni prezenţi la conflict. Pentru a evita impactul, poliţistul a fost nevoit să scoată pistolul din dotare şi a executat zece focuri de armă, în plan vertical, dar şi în direcţia maşinii. Nimeni nu a fost rănit în urma acţiunii poliţistului, însă aceasta a avut darul de a-i mai potoli pe scandalagii. În prezent, cei doi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de ultraj. De altfel, fraţii Vasilescu sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind autorii mai multor infracţiuni comise cu violenţă, de-a lungul timpului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii