Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuinţele lui Mazăre, mai puţine decât se planificase

ro

11 Sep, 2010 00:00 2127 Marime text
locuinte_ieftine_pentru_tineri_02.jpgChiar dacă primarul Radu Mazăre a declarat, la începutul acestei săptămâni, că în următoarele zile va preda primilor beneficiari ai locuinţelor ieftine din cartierul „Baba Novac“ un număr de 500 sau 600 de locuinţe, în realitate, doar patru blocuri fiind gata pentru a fi predate.

În cursul zilei de ieri, reprezentanţi ai municipalităţii, dar şi ai constructorilor care vor preda zilele următoare primele case pentru tineri s-au întâlnit pe şantier pentru a vedea care sunt ultimele lucruri care trebuie puse la punct. Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al primăriei, Liviu Tramudana, există posibilitatea ca locuinţele să fie predate pe 16 septembrie, însă nu se ştie exact, cu atât mai mult cu ultimele lucrări la blocurile de locuinţe s-au derulat mai încet. „Au fost mici probleme cu achiziţionarea lifturilor, pentru că licitaţia s-a desfăşurat mai târziu, dar şi cu centrala electrică. Să sperăm că le vom preda la timp, nu ştim sigur dacă săptămâna viitoare sau când“.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • flori 14 Sep, 2010 19:45 asa e ne cam saturam nopi astia sa asteptam dar ce sa facem.poate sa imi spuna cineva cat costa in realitate apartamentul cu tot cu tva ca in precontract ma cam incurc ori vad eu asta ca sunt satula de batut la usi
  • fara nume 13 Sep, 2010 20:28 va bateti joc de noi nu? m am saturat sa tot amanati ne sspuneti cand avem anteprecontractele alea?