Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul, depus la agenția de mediu Abras SRL, firmă deținută de un iordanian, construiește un bloc de patru etaje pe strada Napoli din Constanța

ro

09 Jun, 2024 17:00 670 Marime text
  • APM Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul  „Construire locuințe colective P+4 etaje și împrejmuire teren“, propus a fi amplasat în municipiul Constanta, strada Napoli, nr. 39 lot 2/2.
  • Investitor este firma Abras SRL.  
  • Hamdan Hasan Subhi Hasan este asociat unic și administrator.
Pe strada Napoi din municipiul Constanța va fi construit un imobil de patru etaje. Investitorul Abras SRL a solicitat acord de mediu de la APM Constanța.
 
Ulterior, Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare. Astfel, APM Constanța a transmis că nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire locuințe colective P+4e și împrejmuire teren“, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, strada Napoli, nr. 39 lot 2/2.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 12.06.2024.
 
 
Despre Abras SRL
 
 
Înființată în anul 2023, firma are sediul pe strada Napoli, Nr. 39, Et. 4, Ap. 21, Constanța și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociat unic și administrator este iordanianul Hamdan Hasan Subhi Hasan.

Potrivit termene.ro, Hamdan Hasan Subhi Hasan mai este asociat unic și administartor Alnawres SRL și Petra Turnuri SRL.
 
În anul 2023, firma a avut un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 50.445 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Moștenitorii lui Grigore Comănescu, demersuri către Primăria Constanța pentru un imobil construit fără autorizație de construire pe strada Interioară

Răspuns negativ de la Primăria Constanța: Eagle Protection Services SRL nu poate supraetaja cu două niveluri sediul de pe strada Poporului
 
APM Constanța, răspuns pozitiv: Elsa Technology SRL investește în zona Industrială din Valu lui Traian
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii