Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA Constanța Reparații la stații de pompare apă uzată - zona Terminal Containere, în valoare de 752.000 de lei (DOCUMENT)

ro

14 Jun, 2024 09:34 470 Marime text

 
  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 1 iulie 2024.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a exprimat intenția, printr-un anunț de publicitate, de a achiziționa servicii de reparații stații de pompare apă uzată – zona Terminal Containere.
 
Data limită pentru depunerea ofertelor este 1 iulie 2024, ora 23.30.
 
Oferta declarată câștigătoare va fi cea cu prețul cel mai scăzut, care îndeplinește toate cerințele caietului de sarcini. Tipul de anunț - Cumpărări directe.
 
Valoare estimată: 752.000 lei.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, obiectul contractului de lucrări constă în „Reparații Stații de Pompare Apă Uzată – zona Terminal Containere“ - 6 bucăți.
 
Contractantul va trebui să asigure execuția lucrărilor de reparații, cu respectarea cerințelor și a condițiilor din caietul de sarcini nr. 16296/08.04.2024.
 
Ofertanții vor prezenta Propunerea tehnică – Formular T1, care va conține o descriere a lucrărilor ofertate, astfel încât să demonstreze corespondența propunerii tehnice cu cerințele formulate în Caietul de Sarcini și Matricea de conformitate – Formular T2.
 
Propunerea tehnică va conține Graficul de execuție al întregii lucrări, grupat pe categorii, etape, puncte de referință temporale. Durata contractului este de trei luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
CN APM SA
Patru milioane de lei pentru dragaj de întreținere în bazinele din Portul Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii