Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița 14 iunie – Concursurile Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

ro

13 Jun, 2024 09:54 370 Marime text
 
    Nr.14 din 13 iunie 2024
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
14 iunie – Concursurile Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa organizează în data de 14 iunie 2024, începând cu ora 09:00, etapa judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.
Concursul, organizat în colaborare cu Consiliul Județean Ialomița, va avea loc pe Stadionul Municipal din Slobozia, şi va cuprinde trei probe practice (Pista cu obstacole pe 100 m, Ştafeta 4x100 m și Dispozitivul de intervenţie), în care se vor întrece membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din cadrul localităţilor și operatorilor economici din judeţ.
La start se vor alinia Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Grindu și Perieți, iar din cadrul Serviciilor Private pentru Situații de Urgență vor participa echipaje de la Expur SloboziaDedeman și Speed Fire.
Echipajele clasate pe locul I la cele două secţiuni – Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență și Servicii Private pentru Situații de Urgență - se vor califica la faza interjudeţeană, care va fi organizată în județul Galați, în luna iulie a anului curent și vor concura alături de adversari din alte șase județe.
Dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor si deprinderilor necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă reprezintă premisele organizării acestei competiții anuale. Membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență reprezintă un real sprijin în gestionarea situațiilor de urgență pentru pompierii profesioniști, întrucât aceștia asigură prima intervenție până la sosirea forțelor inspectoratului și colaborează permanent cu echipajele noastre în limitarea cât mai rapidă a efectelor situațiilor de urgență de orice natură.
                         
Compartimentul Informare și Relații Publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii