Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM deschide sesiunea de numire a procurorilor în funcția de judecător! Ce posturi sunt libere la Constanța (DOCUMENT)

ro

13 Jun, 2024 17:00 741 Marime text
  • Procurorii care vor să devină judecători au timp până la data de 28 iunie 2024 să depună cererile pentru numirea în funcție.
Consiliul Superior al Magistraturii a deschis o nouă sesiune de numire a procurorilor în funcția de judecător!
 
Potrivit datelor oficiale, în cadrul acestei sesiuni, sunt disponibile două posturi la instanțele arondate Curții de Apel Constanța, fiind vorba despre un post în cadrul Judecătoriei Medgidia și unul la Judecătoria Tulcea.
 
Procurorii care vor să devină judecători au timp până la data de 28 iunie 2024 să depună cererile pentru numirea în funcție, urmând ca situația privind cererile să fie publicată la data de 1 iulie 2024.
 
Ulterior, începând cu data de 15 iulie 2024, va avea loc susținerea interviului, în fața Secției pentru Judecători a CSM, de către procurorii care au solicitat numirea în funcția de judecător.
 
În Secțiunea Document poate fi consultată Lista posturilor disponibile la toate instanțele din țară pentru această sesiune, pusă la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, numit procuror la Parchetul Judecătoriei Buftea! Președintele a semnat decretul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii