Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forum Quatro SRL și Efo Intertrans SRL construiesc în Eforie Nord. Investitorii vor ridca un bloc de trei etaje

ro

11 Jun, 2024 09:20 642 Marime text
  • Proiectul: „Construire imobil D+P+3e – locuințe colective si împrejmuire teren” a fost depus la APM Constanța de Forum și Efo Intertrans SRL Quatro SRL.
  • Blocul va fi ridicat în Eforie Nord, strada Tudor Vladimirescu, nr. 9.
  • Zachiteanu Robert este asociat unic și administrator în Forum Quatro SRL.
  • Firma Efo Intertrans SRL este deținută de Ciorabai Serbin și Culus Silviu Nicușor.
 
Forum Quatro SRL și Efo Intertrans SRL au depus la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului pentru proiedtul care prevede edificarea unul imobil de 3 etaje în Eforie Nrd.
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil D+P+3e – locuințe colective si împrejmuire teren”, amplasat în Eforie Nord, strada Tudor Vladimirescu, nr. 9, Jud. Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.06.2024.
 
 
Despre Forum Quatro SRL
 
Înființată în anul 2003, firma are sediul social pe strada Tișei, Nr. 13, Eforie Nord și se ocupă de baruri și alte activități de servire a băuturilor. Zachiteanu Robert este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Zachiteanu Robert mai este asociat unic si administrator în Mibero Comtours SRL, precum și administrator în Nord Residence Eforie SRL. În anul 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierede de 96.924 lei.


Despre Efo Intertrans SRL
 
Înființată în anul 2000, firma are sediul social pe strada Bogdan Voda, Nr. 10, Eforie Nord și se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Firma este deținută de Ciorabai Serbin și Culus Silviu Nicușor, cu câte 50 % din capitalul social fiecare. Cei doi asociați sunt și administatorii societății.
 
Potrivit termene.ro, Ciorabai Serbin mai este asociat și administrator în Efo Business SRL, iar Culus Silviu Nicușor în THA Trans Terra SRL. În anul 2023, firma cu 29 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 16.610.160 lei și  3.644.019 lei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemeena, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infirmații de pe termene.ro
 
Citește și:

 
Un nou act de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații

Proiectul, depus la agenția de mediu: Abras SRL, firmă deținută de un iordanian, construiește un bloc de patru etaje pe strada Napoli din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii