Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu acordul APM Constanța Afaceriștii tulceni Enache și Magdalena Naciadi pot construi în Palazu Mare un bloc de șase etaje

ro

06 Jun, 2024 17:00 1258 Marime text
  • Enache și Magdalena Naciadi vor să construiasă în municipiul Constanța un bloc de șase etaje, solicitând în acest sens acord de mediu de la APM Constanța.
  • APM Constanța a anunțat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+6e+Etaj Tehnic – locuințe colective cu spații comerciale la parter”.
  • Investiția va fi realizată în Municipiul Constanța, PALAZU MARE, stradă Nespecificată, Parcela V 385/1/2.
 
Enache și Magdalena Naciadi, doi oameni de afaceri din Tulcea, vor să edifice un bloc de șase etaje în municipiul Constanța, Palazu Mare, Parcela V 385/1/2. Proiectul a fost depus la APM Constanța, iar acum autoritatea pentru protecția mediului a dat emis decizia etapei de încadrare.
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare. Astfel, APM Constanța a precizat că nu este necesară efectuarea evăluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+6e+Etaj Tehnic – locuințe colective cu spații comerciale la parter, organizare de șantier și împrejmuire”, amplasat în Județul Constanța, Municipiul Constanța, stradă Nespecificată, Parcela V 385/1/2.
 
Titularii proiectului sunt Naciadi Enache și Magdalena, cu domiciliul în Județul Tulcea, Municipiul Tulcea. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din Municipiul Constanța, straa Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 14.06.2024.
 
Documentația are la baza Certificatul de Urbanism numărul 3048/04.10.2021 eliberat de Primăria Municipiului Constanța și urmăreste realizarea unei compozitii coerente din punct de vedere urbanistic, configurarea estetici ansamblului compozițional în zona studiată, mobilare a terenurilor libere și încadrarea în compoziția întregului ansamblu P.U.Z. Tomis Plus, Palazu Mare.
 
Astfel, pe terenul în suprafață totală de 833 mp se va edifica un imobil în regim de înălțime de S+P+6ET+Etaj Tehnic cu funcțiunea de locuințe colective cu spațiu comercial la parter, având funcțiunea de locuire, locuințe tip apartamente de două și trei camera, la etajele I – VI.
 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Un bloc de șase etaje va fi ridicat în cartierul Palazu Mare de doi afaceriști din Tulcea

Planul Urbanistic de Detaliu care vizează edificarea unui alt bloc cu șase etaje între case în Palazu Mare, lansat în consultare publică pe site-ul municipalității (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii