Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Draga mea prietena - editie speciala de Sarbatori

ro

14 Dec, 2011 12:58 1703 Marime text

Atmosfera de sarbatoare ne ofera Gabriela Cristea Toader la "Draga mea prietena", luni 26 decembrie, de la ora 10.00, cu muzica de petrecere, colinde si voie buna!

Pe numele sau real Adrian Dinut, Adi de la Valcea vine la emisiune impreuna cu sotia Cristina si baiatul Alex, pentru a ne spune cum imparte viata de familie cu cariera, dar si pentru a ne canta o noua piesa, in premiera. Alex are 15 ani, studiaza pianul la Liceul de muzica si este pasionat de tenisul de camp. Anul acesta a iesit Mr. BOBOC.

Lavinia Pirva vine sa ne colinde! Ea ne va canta doua melodii de Craciun, ne va povesti ce a facut de Craciun si ce cadouri a primit! Alaturi de noi va fi si Adi Cristescu, un bun prieten al Laviniei!

Adi Cristescu& Opis Band (orchestra alcatuita din 20 instrumentisti) vin in emisiune pentru a ne bucura Sarbatorile de iarna cu muzica live. De asemenea, vom afla de la Adi cum este sa colaborezi cu Nana sau Rafaga, dar si cum este sa studiezi pianul pe o claviatura desenata pe hartie.

Adi Cristescu & Opis Band este un proiectnascut din pasiunea pentru muzica adevarata. Opis Band reprezinta Opera Nationala Romana din Iasi, iar primul contact dintre cele doua entitati a fost un concert la care Adi a participat ca invitat. De atunci, lucrurile s-au legat si au ajuns impreuna la un repertoriu de aproape 100 de piese. Adi Cristescu revolutioneaza industria showbiz-ului autohton printr-un concept de show live cu trupa: de la jazz la rock'n'roll, trecand prin hituri actuale, evergreenuri, sau muzica populara, Adi, alaturi de Opis Band ridica orice audienta in picioare si transforma orice fel de eveniment intr-unul de neuitat.

Violeta Constantin vine in emisiune pentru a ne povesti despre albumul cu muzica de petrecere pe care-l va lansa de Sarbatori, dar si pentru a ne canta.

Cristi, bucatarul nostru, a rasfatat invitatii cu "Curcan Festiv" si "Prajitura cu Branza de Vaci"!

Te vreau langa mine - Luni, 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, de la ora 13.15, Niculina Stoican a pregatit telespectatorilor o editie speciala a emisiunii "Te vreau langa mine" cu cantece, multa distractie si voie buna.

Invitatul special al zilei va fi Nicolae Furdui Iancu.

Asta-i Romania! - Sambata, 24 decembrie, de la ora 19.45, emisiunea "Asta-i Romania!" prezentata de Mihai Ghita va imbraca haine de sarbatoare si ii va purta pe telespectatori intr-o incursiune printre traditiile si obiceiurile romanesti. Veti vedea cum se pregateste taierea porcului intr-o comuna din Ardeal, cum pregatesc maramuresencele sarmalele si cozonacii pentru Nasterea Domnului, dar si cum colinda Petreusii in Glod, judetul Maramures.

In aceeasi editie il veti descoperi pe Roger Quetin, un britanic stabilit de 18 ani in Romania, cum a fost adoptat de comunitatea din Lamna, dar si cum a reusit sa ridice o scoala la care preda engleza gratuit.

Editii speciale de sarbatori - "Vrei sa fii milionar?"

In intampinarea Craciunului, vedeta Kanal D Virgil Iantu si emisiunea "Vrei sa fii milionar?" va ofera editii speciale, editii cu copii, pentru copii si parinti deopotriva.

Miercuri 22 decembrie de la ora 20.00, Virgil va avea ca invitati doua cupluri de parinti cu copii. Atat parintii cat si copiii vor incerca sa raspunda corect la cat mai multe intrebari pentru a castiga premii importante specific Sarbatorilor.

Joi, 23 decembrie, de la ora 20.00, "Vrei sa fii milionar?" aduce o editie speciala dedicata in totalitate copiilor. Asa se face ca micutii vor patrunde in platoul emisiunii unde vor incerca sa raspunda cat mai corect la intrebarile adresate lor, castigand astfel minunate premii, specifice varstei.

Pe 30 decembrie, de la 20.00, vedetele Kanal D Simona Patruleasa si Christian Sabbagh, alaturi de tenismenul Ilie Nastase vin in platoul emisiunii "Vrei sa fii milionar?", intr-o editie speciala cu scop caritabil. Invitatii lui Virgil Iantu lupta pentru o cauza nobila, pentru a ajuta un copil grav bolnav. Este vorba de micutul Sebastian Colgiu, care a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate. Micutul nu vede absolut nimic, el putand distinge doar lumina de intuneric. Sebastian are nevoie de operatie la ambii ochi, fara aceasta interventie neavand nicio sansa de insanatosire. Interventia se poate realiza doar in SUA, iar costurile de transport si cazarea pentru trei saptamani in SUA necesita un efort financiar imposibil de suportat pentru familia lui Sebastian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii