Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atributii si proiecte prioritare

ro

12 Jan, 2010 20:30 1201 Marime text
Cererile de plată pentru programul SAPARD precum şi cererile de finanţare şi de plată pentru FEADR (Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală) sunt primite la nivel judeţean direct de Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

Fondurile derulate prin Agenţia SAPARD şi ulterior Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, contribuie direct la dezvoltarea economică şi socială a mediului rural, susţin producătorul privat, oferă sprijin asociaţiilor cu profil agricol şi societăţilor comerciale agricole, dar şi consiliilor locale. De asemenea, oferă sprijin financiar şi organizaţiilor nonguvernamentale, însă doar acelora care au înfiinţat unităţi specializate pentru maşini agricole. Principalele domenii pentru care s-au obţinut fonduri nerambursabile sunt: industria agroalimentară, exploataţiile agricole, diversificarea activităţilor economice, formarea grupurilor de producători agricoli, silvici şi piscicoli, metode agricole pentru agricultură ecologică, silvicultură.

Pentru a solicita informaţii de interes public cu caracter general sau pentru a înainta o petiţie, cetăţenii judeţului Constanţa pot să transmită o solicitare la sediul central al APDRP sau la adresa sediului Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, sau prin contactare telefonică la numarul: 0241 614 085.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii