Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută şef pentru anticorupţii din Constanţa. Iată care sunt condiţiile

ro

10 Dec, 2017 11:50 2603 Marime text
Direcţia Generală Anticorupţie scoate la concurs, în vederea încadrării prin recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție care îndeplinesc condițiile legale, postul de şef serviciu la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa. Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video, şi se va desfășura în data de 11 ianuarie 2018, începând cu ora 10.00, la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie din municipiul București.

Pentru a participa la concurs, ofiţerii de poliţie trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: 1. să fie absolvenți de studii universitare de licență, de lungă durată, cu diplomă de licență sau absolvenți de studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare; 2. să fie absolvenți de studii postuniversitare sau studii universitare de master în domeniul management sau în specialitatea studiilor funcției de bază sau de studii universitare de lungă durată; 3. să fie declarați „apt medical” și „apt” la evaluarea psihologică organizată în acest scop; 4. să nu fie cercetați disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancțiuni disciplinare sau față
de aceștia să nu fie pusă în mișcare acțiunea penală în condițiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare; 5. să fi obținut calificativul de cel puțin „bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; 6. să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; 7. să aibă cel puţin 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs; 8. să îndeplinească cerințele specifice din fișa postului, astfel: a. să aibă gradul profesional minim de inspector principal de poliție; b. să dețină certificat sau autorizație de acces la informații clasificate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii