Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurelian Temișan face Revelionul la mare. Va cânta live, timp de 130 de minute, în Club Tribute din Mamaia

ro

21 Dec, 2011 17:33 720 Marime text

Noaptea dintre ani va fi celebrată la club Tribute Summer Residence din Mamaia printr-o petrecere de neuitat, al cărei invitat special este Aurelian Temișan.

Artistul promite nu mai puțin de 130 de minute de muzică LIVE, acesta pregătindu-se pentru eveniment cu un repertoriu bogat de coveruri.

"O să fie o seară de care lumea își va aduce aminte tot anul. Repet din greu pentru un show live, incendiar, presărat de foarte multe surprize. Am pregătit zeci de coveruri celebre pentru această noapte specială", declară Aurelian Temișan.

"Voi urca pe scenă de trei ori și voi oferi peste 130 de minute de muzică live, iar miezul nopții îl voi petrece așa cum îi place oricărui artist: în fața publicului. Nu mi-am făcut o listă de dorințe pentru anul 2012, însă îmi doresc să fie un an bun pentru toată lumea ", declară Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan promite cea mai reușită petrecere de pe Litoral din noaptea dinspre ani dar și mai accesibilă, prețurile începând de la doar 100 de lei, preț care include open bar.

"Am pregătit constănțenilor dar și celor care își vor petrece noaptea dintre ani la malul mării cea mai bună ofertă de pe piață. Niciunde nu vei avea acces necondiționat la bar pentru doar 100 de Lei. Cei care vor și masă vor plăti doar 200 de Lei. Această petrecere nu face nimic altceva decât să pregătească terenul pentru vara viitoare, când Club Tribute Summer Residence va deveni cel mai fierbinte loc de distracție de pe Litoral", declară Dan Cociș, manager și acționar Club Tribute.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii