Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 29.09.2009

ro

29 Sep, 2009 15:44 2033 Marime text

In ultimele 24 de ore, unităţile şi subunităţile de poliţie feroviară şi navală din teritoriu au desfăşurat activităţi in vederea prevenirii si combaterii comiterii faptelor cu violenţă, a descoperirii furturilor de bunuri din zona de competenţă, identificarii persoanelor ce călătoresc fraudulos pe trenurile de călători si prevenirii furturilor din bagajele călătorilor, respectiv asigurarea liniştii si ordinii publice. Astfel au fost înregistrate evenimente, după cum urmează:

 1. La data de 29.09.2009, ora 00:20, lucrătorii Postului de Poliţie T.F. Palas au fost sesizaţi telefonic prin SUAU 112, despre faptul că, în triajul CFR Palas Constanţa, o persoană a fost electrocutată.

Echipa operativă, deplasată la faţa locului, a constatat că la linia 3A, se afla garat un tren de marfă, ce avea în compunere vagoane cisternă încărcate cu motorină, iar la circa 10 metri de acestea se găsea o persoană de sex bărbătesc întinsă la pământ, ale cărei haine fumegau, iar echipajul ambulanţei sosit la faţa locului îi acordau îngrijiri medicale.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, victima se numeşte R. SAMIR, de 31 ani, din mun. Constanţa, cunoscut ca hoţ de fier vechi, care s-a urcat pe vagoanele de marfă şi a intrat in zona de acţiune a reţelei de contact de 27.000 volţi, fiind electrocutat şi aruncat de pe vagon.

Acesta a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Constanţa, cu diagnosticul „traumatism cranian cerebral electrocuţie şi arsură de gradul III - IV", rămânând internat pentru tratament de specialitate.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii postului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii