Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa 05.02.2010

ro

05 Feb, 2010 17:09 2136 Marime text

      MINISTERUL  ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR
   INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE
SECTIA   REGIONALA   DE   POLITIE   TRANSPORTURI  CONSTANTA
Tel./ FAX :  0241.665001                                                                 
                           
Constanţa, 05 februarie 2010

BULETIN  DE PRESĂ

In ultimele 24 de ore, unităţile şi subunităţile de poliţie feroviară şi navală din teritoriu au desfăşurat activităţi de cercetare, constatare si soluţionare a evenimentelor sesizate, efectuând acţiuni in vederea prevenirii si combaterii comiterii faptelor cu violenţă, descoperirea furturilor de bunuri din zona de competenţă, identificarea persoanelor ce călătoresc fraudulos pe trenurile de călători si prevenirea furturilor din bagajele călătorilor, respectiv asigurarea liniştii si ordinii publice au fost înregistrate mai multe evenimente, după cum urmează:

La data de 4/5.02.2010, lucrătorii Biroului de investigaţii criminale au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi descoperirii furturilor de produse petroliere din vagoanele de marfă care circulă pe relaţia Capu Midia – Dorobanţu, ocazie cu care au depistat pe numiţii : J. Marian, de 19 ani, T. Marius, de 25 ani şi C. Adrian, de 23 ani, toţi din comuna Ovidiu, Grup social Nazarcea, fără ocupaţie, cunoscuţi cu antecedente penale, care au sustras cantitatea de 260 litri motorină, în valoare de aprox. 2.600 lei.
Mod de operare: în această zonă trenurile reduc viteza foarte mult, fapt pentru care făptuitorii au posibilitatea să urce pe vagoanele de marfă. Desfac capacele vagoanelor cisternă scufundă bidoane în interior, le scot, după care, pe fondul deplasării încete a trenului le lasă lîngă calea ferată. Ulterior, complicii acestora se deplasează cu autoturismul şi încarcă marfa sustrasă.
Cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rupere de sigilii şi furt calificat.

 OFITER RELAŢII MASS-MEDIA,         
   Subcomisar de politie
                                            MIRON CERASELA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii