Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DGASPC - Luni, 19 Decembrie 2011

ro

19 Dec, 2011 22:26 2458 Marime text

Consiliul Judeţean Constanţa şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează în data de 20.12.2011, începând cu ora 13 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa Spectacolul „ Acasă la Moş Crăciun."

Pe scenă îşi vor da concursul 137 copii protejaţi în centrele de plasament şi 17 copii protejaţi în sistemul de asistenţă maternală.

Cei 376 de copii participanţi la eveniment vor primi cadouri de la Moş Crăciun.

Devenit deja o tradiţie, acest spectacol va oferi celor doritori clipe plăcute de dans, cântece şi voie bună, îndelung pregătite şi repetate sub atenta îndrumare a adulţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • asistent maternal 24 Dec, 2011 05:55 Daca acei copii institutionalizati, care au participat la serbare, au primit cadouri, ceilalti copii aflati in asistenta maternala de ce au fost discriminati? Sunt asistent maternal si am in plasament 2 copii de 16 luni si respectiv 11 ani. Avand in vedere ca anul trecut am fost cu copiii la serbare pt a-si ridica cadourile, iar in acest an am fost intrebata telefonic despre marimile copiilor, nu am mai fost anuntati despre serbare, aceasta fiind poate una dintre marile lor bucurii, mai mult de atat nu au primit niciun cadou. Recunosc ca aceste cadouri ma ajutau pe mine, care dintr-un salariu de650 ron, avand si eu la randul meu 2 copii inca mici,trebuie sa ma descurc si sa fac minuni pt ca si acesti copii abandonati de toata lumea, sa primeasca si ei ceva sub brad, de la Mos Craciun. Am intrebat la Caius si mi s-a spus ca nu s-au mai dat cadouri.Este dreptul acestor micuti sisufar sa vad ca sunt abandonati inca odata. Eu intreb doar: intr-adevar nu s-au dat cadouri sau mi se ascunde ceva?S-au dat cadouri doar copiilor prezenti la serbare sau s-au dat tuturor asa cum a fost anul trecut. Va multumesc respectuos!