Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
18:08 24 04 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Averile angajaților AJOFM Constanța. Consilier superior cu două apartamente în Constanţa (documente)

ro

31 Mar, 2017 10:58 1567 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale consilierului superior Ilarie-Gigel Tomiţă.
 
Din declaraţia de avere completată în luna aprilie 2016, aflăm că inspectorul principal nu deţine terenuri, însă are două apartamente în Constanţa şi o casă în Corbu, toate trei dobândite prin cumpărare. Totodată, are un autoturism marca Audi, fabricat în 2000 şi dobândit prin cumpărare.

În declaraţia de avere la care facem referire nu apar bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2015, a câştigat 21.488 lei. Potrivit declaraţiei de interese, nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În declaraţia de avere completată în luna mai 2015, apar cele două apartamente din Constanţa, casa din Corbu şi autoturismul marca Audi. În anul fiscal 2014, a încasat de la AJOFM Constanţa suma de 23.868 lei.
 
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii