Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Răducu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

09 Feb, 2023 00:00 4188 Marime text

 
• Carmen Răducu este director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Carmen Răducu a înscris un teren, un apartament, dar și un depozit bancar.
• Carmen Răducu nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Carmen Răducu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Carmen Răducu a mai fost, în trecut, directorul Casei Județene de Pensii Constanța, dar și al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), iar, o scurtă perioadă, a condus Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 18 mai 2022, în calitate de director general al DGASPC Constanța, Carmen Răducu a menționat că, împreună cu familia, deține un teren intravilan în localitatea Limanu din județul Constanța, un apartament în municipiul Constanța, dar și un depozit bancar.
 
Potrivit documentului, terenul, care are suprafața de 500 de metri pătrați, a fost dobândit în anul 2004, prin contract de vânzare - cumpărare, proprietar, cu 100% cotă parte, fiind Carmen Răducu. 
 
Apartamentul are 44 de metri pătrați, a fost dobândit tot în 2004, dar prin contract de donație, proprietar, cu 100% cotă parte, fiind directorul general al DGASPC Constanța. 
 
Ca active financiare, Carmen Răducu a menționat un depozit bancar la Idea Bank, în valoare de 79.390 lei, deschis în anul 2018.
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Carmen Răducu a înscris sume realizate din salarii: 3.877 lei - drepturi salariale restante conform hotărârii judecătorești (de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța) și 115.865 lei - raport serviciu (de la DGASPC Constanța). 
 
Carmen Răducu nu a declarat interese.
 
În declarația de avere depusă în anul 2021 (înregistrată pe 24 iunie 2021), completată în calitate de director general al DGASPC Constanța, Carmen Răducu a menționat aceleași teren intravilan, apartament și depozit bancar ca la declarația depusă în 2022, cu mențiunea că valoarea activului financiar a fost acum de 58.586 lei.
 
În ce privește veniturile anuale, în declarația depusă în 2021 au fost înscrise, la rubrica venituri din salarii (moneda nefiind precizată): 1.468 (dobândă drepturi salariale restante, conform hotărârii judecătorești, de la CJP Constanța), 52.786 (raport serviciu - ITM Constanța) și 9.634 (raport serviciu - DGASPC Constanța).  
 
Carmen Răducu nu a menționat interese nici în documentul depus în 2021. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Carmen Răducu.
 
Citește și:
 
Tatiana Chirana, referent la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii