Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

West Side - un loc ce combină relaxarea, distracţia şi mâncarea bună

ro

02 Dec, 2013 00:00 6085 Marime text
West Side este unul dintre cele mai populate localuri unde te poţi relaxa în timp ce joci biliard, squash sau altceva.
Localul este în zona food court din Maritimo Shopping Center, exact lângă Cinema City.
 

West Side a fost primul care a adus în Constanţa terenurile de squash în decembrie 2011. De atunci, acest sport câştigă tot mai mulţi fani, iar asta se vede prin popularitatea acestui concept, dar şi a locului de desfăşurare. Cel mai interesant mi s-a părut că au combinat locul de joacă pentru adulţi cu restaurantul-cafenea şi vitrina cu produse. Ai două posibilităţi: te poţi aşeza afară sau înăuntru. Interiorul este interesant, dar întunecat în partea în care se joacă biliard, totuşi este folosit de fumători şi clienţi ai jocurilor. Prin urmare este mai tot timpul plin. E firesc, au o ofertă în care dacă joci o oră în weekend, primeşti una gratis în cursul săptămânii. Iar preţul pentru o oră de biliard este 10 lei.

Revenind la restaurantul localului lucrurile sunt simple. Meniul arată într-un mare fel, este structurat să arate ca un ziar. Printre preparare mai sunt mini-articole de genul „10 motive pentru care să joci squash”.
Preţurile sunt bune şi uşor sub medie, dar e ciudat cum folosesc cifrele: spre exemplu bruschetele sunt 7.90 lei, sandvişurile sunt aproximativ 10.90 lei, iar salatele nu costă mai mult de 26.90 lei (salată cu somon/creveţi).
Dacă vă place pieptul de pui, vă recomand West Side Chicken care costă 19.90 sau Scalopina quatro formaggi la 20.87 lei care vă este servită cu garnitură de cartofi prăjiţi.

Dintre deserturi cel mai interesant şi gustos mi s-a părut Banana Split care costă 8.90 lei.
Ca şi băuturi, un suc costă 5.90, o apă 4.90, iar o bere obişnuită 3.90 sau 5.90 lei. Servesc şi specialităţi de cafea la 11.90 şi 16.90 lei, dar şi espresso la 5.90 lei, iar un frappe cu îngheţată costă 9.90 lei. Au vinuri din cramele Jidvei, Cotnari, Beciul Domnesc şi Recaş. Am fost puţin cam dezamăgiţi că ospătara s-a făcut că uită să ne aducă restul, întrucât acesta „coincidea” cu bacşişul pe care trebuia să i-l lăsăm.
West Side face parte din promoţia pe care cei de la Maritimo Shopping Center au pornit-o când au deschis o spălătorie auto: în timp ce maşina îţi este spălată, primeşti un tichet pentru o cafea gratuită la West Side, acolo unde poţi vedea pe televizor cum îţi este spălată maşina.
 
Conform Registrului Comerţului, West Side funcţionează pe societatea S.C. Bo-Va Games & Building SRL şi este administrată de Borsos Laszlo Jozsef şi Vaszil Gyula. Aceştia sunt asociaţi şi în următoarele societăţi: BOWLING CENTER S.R.L., CARAMBOLE S.R.L., GYULABA S.R.L., KMBV QUALITY ENTERTAINMENT S.R.L., PLOIE S.R.L., PRIMA SPĂLĂTORIE SEIP S.R.L. şi SC RNB ENTERTAINMENT MOMENTS SRL.
 
 Informaţii utile:
Locaţia: Maritimo Shopping Center, zona Food Court
Facebook: https://www.facebook.com/westsidesquash
Site: http://www.westsidesquash.ro/
Happy hour: Nu
Cifra de afaceri: 2012 - 881.018;
Număr de salariaţi: 21
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihaela 07 Nov, 2014 16:32 Dupa ce am facut prima comanda de bauturi si masa billiard can dupa 40 min am fost la bar sa cer alt rand de bauturi. 4 ospatari vb telenovele cu doar 3 mese in local ocupate, cand a venit la masa Mia spus ca " pot sa comand la bar"